Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

La noapte se deschid cerurile și se pun dorințe. Cum influențează echinocțiul de toamnă fiecare zodie.

Pe măsură ce soarele apune peste vară, vremea și culoarea frunzelor nu vor fi singurele lucruri care se vor schimba.

22 septembrie marchează echinocțiul de toamnă, prima zi de toamnă și un eveniment important în calendarul astrologic.

În timpul unui echinocțiu, cantitatea de lumină naturală este egală cu cantitatea de noapte – un lucru care se întâmplă doar de două ori pe an. În termeni astrologici, echinocțiul de toamnă marchează momentul în care soarele se mută în semnul Balanței. În astrologie, echinocțiul de primăvară reprezintă anul nou, iar echinocțiul de toamnă este un punct intermediar. Este un moment în care energia se schimbă radical pentru a ne duce în sezonul următor.

În acest moment, fie te reangajezi, fie te schimbi: Vrei să continui să mergi pe drumul tău sau trebuie să îți schimbi calea?.

Fiți atenți că unele semne vor avea mai mult noroc decât altele datorită relației lor pozitive cu Balanța, în timp ce alte semne vor găsi această perioadă mai dificilă. S-ar putea să ai nevoie să îți iei un minut dintr-o zi grea pentru a râde la aceste meme-uri de toamnă sau să te centrezi cu aceste citate de toamnă. Indiferent de asta, toată lumea are ocazia de a profita de echinocțiul de toamnă din 2021, iar îmbrățișarea culorilor de putere ale semnului tău zodiacal te poate ajuta în acest sens.

Horoscop special echinocțiul de toamnă 2021

Vezi în continuare ce ți se întâmplă din noaptea de 22 septembrie. Se spune că se deschide cerul și se îndeplinesc dorințe.

Berbec

Cel mai bun mod în care Berbecul poate beneficia de echinocțiul de toamnă din 2021 este să se umilească puțin, luând o pagină din cartea Balanței și să vadă cum pot învăța de la oamenii din jurul lor.

Berbecii pot aduce acea energie din zodia Balanței, în care ne aflăm, în relațiile lor individuale. Asta ar putea fi cu partenerul lor romantic, prietenul sau partenerul de afaceri – acești oameni îi pot ajuta cu adevărat să găsească echilibrul în interiorul lor. Obțineți perspectiva de care aveți nevoie pentru a vă purta prin restul acestui an, apelând la cei mai puternici aliați ai voștri.

Taur

Ca și Balanța, Taurul este guvernat de Venus. Această caracteristică comună le oferă taurilor un ușor avantaj în această perioadă de transformare, deoarece ei rezonează deja cu energia abundentă a Balanței. În timpul echinocțiului de toamnă, persoanele născute sub acest semn ar trebui să contemple ce le dă un scop.

Pentru Taur, va fi vorba despre găsirea echilibrului din interiorul lor pe baza a ceea ce fac în fiecare zi. Au favorizat unul în detrimentul celuilalt: Odihna în detrimentul acțiunii? Munca față de bunăstare? Acesta este momentul de a reflecta asupra a ceea ce face ca fiecare zi să fie bună și cum să facă fiecare zi și mai bună, în timp ce își echilibrează celelalte sarcini.

Gemeni

Gemenii vor avea un aflux frumos de energie dacă vor găsi echilibrul dintre joc și seriozitate în viața lor. În timp ce primăvara și vara s-ar putea să-i fi văzut pe Gemeni lovind o minge de fotbal ori de câte ori le venea cheful, de exemplu, acum ar fi un moment bun să se potolească.

Dacă adoră să citească carte după carte, este timpul să ia în considerare stimularea curiozității lor intelectuale prin participarea la un club de lectură săptămânal. Practic, este timpul să vă concentrați. Dar asta nu înseamnă că trebuie să sacrificați bucuria! Află ce hobby este cel mai potrivit pentru semnul tău zodiacal.

Rac

În noaptea echinocțiului, Racilor li se va oferi o provocare de a găsi echilibrul acolo unde poate că a existat un exces de indulgență sau o lipsă de indulgență. Racii sunt foarte grijulii, ceea ce îi poate determina să pună prea multă energie într-un singur loc la un moment dat. Uneori le pasă prea mult de bunăstarea celorlalți, sacrificându-și propriile nevoi.

Alteori, se concentrează prea mult pe lingerea propriilor răni și nu reușesc să fie productivi. Energia Balanței din echinocțiul de toamnă îi poate ajuta să se echilibreze, în special când vine vorba de echilibrul dintre viața profesională și cea privată.

Leu

Unele semne zodiacale vor face bine să facă un bilanț interior în această zi specială de echinocțiu, dar pentru Leu, a privi spre exterior este la fel de important.

Ieșiți în mediile locale, călătoriți și învățați ceva nou și aplicați-vă spiritul la un efort real. Direcționarea pasiunii tale înflăcărate pentru viață către ceilalți te poate ajuta să te simți întreg în acest moment. Farmecul și talentele tale au mai multe aplicații decât îți dai seama.

Fecioară

Fecioara este un semn care respectă cu fermitate motto-ul: “Dacă vrei ca ceva să fie făcut bine, fă-o singur”. Energia Balanței de la echinocțiul de toamnă din 2021 va pune la îndoială această idee. Semnul distinctiv al Fecioarei este că nativii acestui semn sunt capabili să organizeze lumea materială foarte bine. Acesta este un moment excelent pentru a construi încrederea în alte persoane.

Sezonul Balanței vrea să dai puțin drumul la frâie – și dacă o faci, este posibil să vezi un randament pozitiv. În același spirit de renunțare, această perioadă a anului este, de asemenea, ideală pentru a finaliza un proiect la care ai lucrat.

Balanță

Este literalmente timpul tău să strălucești! Îți petreci mult timp judecându-te pe tine însuți și comparându-ți acțiunile cu cele ale altora, întrebându-te dacă modul în care îți duci viața este cu adevărat cel mai bun. Chiar acum, este sezonul tău, așa că este timpul să accepți cine ești și să ai mai multă încredere în tine.

Marea greșeală pe care o fac în viață persoanele Balanță este să caute armonia în exterior. De asemenea, ar trebui să își afirme mai mult opinia. Frumusețea de a fi o Balanță este că a fi sincer cu tine însuți îi va ajuta în cele din urmă și pe ceilalți. Este în regulă să-ți spui părerea – asta nu înseamnă că nu ești politicos.

Scorpion

Sezonul Balanței vine chiar înaintea sezonului Scorpionului, ceea ce înseamnă că Scorpionii se pregătesc încet pentru perioada lor de vârf. Scorpionul, mai mult decât alții, se simte foarte confortabil cu energia toamnei. Sezonul Balanței este un fel de timp pregătitor pentru Scorpion, care îi permite să vadă lumina și întunericul situațiilor. Acum este momentul să practice arta de a renunța, nu neapărat la poziția lor, ci la emoțiile dificile care pot apărea atunci când se confruntă cu încercări.

Scorpionul trebuie să realizeze că nu poate să își microgestioneze sau să își reprime emoțiile. Acceptarea atât a bucuriei, cât și a durerii acum este cheia pentru a se pregăti să profite pe deplin de propriul lor sezon care se apropie.

Săgetător

La fel ca Gemenii, Săgetătorul este un semn curios și energic. De asemenea, la fel ca Gemenii, echinocțiul de toamnă din 2021 ar vrea să îi vadă concentrându-și cu adevărat această energie pe sarcini specifice.

Această perioadă a anului este pentru a decide la care dintre ele vor să lucreze cu adevărat, în special în cadrul comunității. Folosește-ți natura ta extrovertită și intelectuală pentru a realiza obiective care vor fi benefice nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău.

Capricorn

Dacă există un semn care nu se supără să muncească din greu, acela este Capricornul. Nu te gândi doar la care sunt obiectivele tale, ci și de ce ai acele obiective. Amplasează-te și aruncă o privire asupra priorităților tale.

Ai ales să scrii ca și carieră, poate, pentru că vrei să comunici ceva – altfel, ai fi ținut doar un jurnal privat. Ați ales să predați, nu doar pentru că vă place matematica, ci pentru că vreți să transmiteți cunoștințe altora. Ce îți place cu adevărat să faci? Planifică-ți restul anului 2021 în funcție de modul în care răspunzi la această întrebare.

Vărsător

Munca și relațiile personale vin și ele cu propriile frustrări, iar Vărsătorul se simte blocat în ultima vreme. Dacă au avut senzația că muncesc din greu, dar lucrurile nu par să se miște, este momentul să exploreze alte perspective.

Vărsătorul este un semn de aer ca și Balanța, așa că energia de acum este coaptă pentru a transcende vechile tipare de gândire. “ergeți în ceva care vă oferă o perspectivă mai largă sau chiar spirituală. Acest semn este inovator și inteligent, așa că nu ar trebui să fie prea dificil să se elibereze de stagnare dacă încearcă cu adevărat să gândească în afara cutiei.

Pești

Persoanele din Pești au o înclinație pentru evadare și, deși acest lucru poate fi ușor de făcut în vara lipsită de griji, lunile mai reci pot aduce o nouă realitate dură a muncii grele. Sezonul Balanței începe să aducă mai multă structură. Pentru Pești, acesta este un moment în care ar trebui să reafirme că nu fug de obiectivele pe care și le-au stabilit.

Forța acestui semn constă în capacitatea sa emoțională, așa că cel mai bun lucru pe care Peștii ar trebui să îl facă la echinocțiul de toamnă este să se uite mai profund la relațiile cu prietenii, familia sau partenerii romantici și, eventual, să se angajeze în conversații dificile.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie