Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 28 iulie vreme călduroasă și temperatura de 33 de grade

Luni, 28 iulie 2014, vremea va fi instabilă în jumătatea de vest a țării.

Se vor semnala înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, cu cer variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi posibile izolat, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25…27 de grade în Dealurile de Vest și 34 de grade în Bărăgan și Podișul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse în general între 13 și 23 de grade.

În Oltenițawallpaper, vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 6 m/s (dinspre E), iar maxima zilei va mare nisipatinge 30°C.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 8 =

7 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie