Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 7 iulie: In Olteniţa vreme călduroasă cu o temperatură maximă până la 32 de grade

Luni, 7 iulie 2014, vremea în România va fi călduroasă în aproape toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade și 34 de grade (în vest și sud-vest), iar cele minime se vor încadra între 10 și 21 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara în zonele de deal și de munte unde, pe arii restrânse, vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo 7 Iulie 2014

În Olteniţa, vremea va fi călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Pe Litoral, va fi soare cu cer variabil, vânt de 2 m/s, dinspre NV, iar maxima zilei va atinge 27°C.

Prognoza meteo 7 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − twelve =

5 + 2 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie