Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 7 iulie: In Olteniţa vreme călduroasă cu o temperatură maximă până la 32 de grade

Luni, 7 iulie 2014, vremea în România va fi călduroasă în aproape toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade și 34 de grade (în vest și sud-vest), iar cele minime se vor încadra între 10 și 21 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara în zonele de deal și de munte unde, pe arii restrânse, vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo 7 Iulie 2014

În Olteniţa, vremea va fi călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Pe Litoral, va fi soare cu cer variabil, vânt de 2 m/s, dinspre NV, iar maxima zilei va atinge 27°C.

Prognoza meteo 7 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + = 14

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie