Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

M C Service construiește…soluții : Cumpără cu EuroLine din magazin și vei avea ce vrei din plin !

M C Service Oltenița a ales unul dintre partenerii de cumpărături pentru o modalitate rapidă și eficientă de lucru – Cardul EuroLine
Orice dorești să cumperi se va transforma într-o facilitate !

MC Service Credit EuroLine

Cardul EuroLine este cel mai bun partener la cumpărături, având atât rol de card de credit cât și de credit de consum. Sistemul este contractat direct în marile lanțuri de magazine.
Față de creditul de consum clasic (exemplu Credisson), cardul EuroLine are două importante avantaje, și anume acelea oferite de cardurile de credit bancare:
1. Se poate plăti doar o parte din rata lunară (minim 3%), nu integral ca la un credit obișnuit;
2. Creditul obținut pe card se poate folosi și în alte scopuri, nu doar pentru plata ratelor, sau se pot face cumpărături.

Bucură-te de avantajele cardului EuroLine !

ERB Retail Services este o instituție financiară non-bancară, lider pe piața creditelor de consum din România, specializată în acordarea de finanțări la punctele de vânzare comercială și în emiterea de carduri de credit. ERB Retail Services IFN SA este membră a Grupului Eurobank, o instituție bancară europeană cu 16.990 de angajați și o rețea de peste 900 de sucursale în Grecia și în alte țări.
Cu noul sistem RATE UȘOARE tu deții controlul total asupra sumelor pe care vrei să le plătești, pentru că poți adapta ratele ușoare așa cum vrei, astfel încât te vei încadra ca la carte în bugetul tău lunar.
Beneficii:
1. poți cumpăra mult mai multe
2. alegi între 4 și 24 de rate lunare
3. rata lunară este mică și ușor de gestionat
4. ai control total pentru că tu stabilești valoarea ratei lunare

Credit EuroLine MC Service

Dacă eşti un om înţelept, atunci faci tot posibilul să reduci la cota minimă problemele. Este o decizie corectă. Toţi oamenii înţelepţi ce au un scop încearcă să micşoreze numărul barierelor impuse de viaţă. Atunci devin practici.
Dacă ești partener M C Service, varianta facilă de a cumpăra cu EuroLine este o pagină ce se va înscrie în Cartea Alegerilor tale Înțelepte.
Și pentru că ești fidel cumpărător M C Service, firma s-a gândit să-ți stimuleze alegerea.
Campionii obțin succesul și performanța cu efortul lor stimulat de alegerea voastră.
În drumul tău spre scop, vei afla că insistenţa este singurul atribut care garantează succesul.
Calvin Kulig, al treizecelea preşedinte al SUA, a rămas în istorie datorită unor cuvinte simple, dar memorabile: „Insistenţa şi dorinţa de a învinge sunt doi factori ce determină succesul”.

Doar prin succes se cunoaște calitatea.
Calitate = C, Minte =M… M și C permanent în serviciul tău.
Astfel a pornit povestea M C Service !

Calitatea îți șoptește, căci M C Service construiește…și nu oricum, ci românește !

M C Service – Șoseaua Călărași, Nr. 30, Oltenița, Telefon : 0728 909 443

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

9 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum se scrie corect Mall-ul sau Mallul Potrivit Dicţionarului ortografic, ortoepic …
Corespondenta la redactie