Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Mâine 26 iulie vremea continuă să se încălzească

Sâmbătă, 26 iulie 2014, vremea va continua să se încălzească, iar în regiunile estice și sud-estice va fi călduroasă în orele amiezii.

Prognoza meteo 26 Iulie 2014

Cerul va fi variabil în sud-est, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni și, mai ales după-amiaza și seara, local vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și, posibil, intensificări trecătoare ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea continentală, iar temperaturile minime se vor încadra, în general, între 14 și 23 de grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va bate cu 4 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va atinge 28°C.

În Oltenița vremea va deveni călduroasă în orele amiezii, când se va înregistra o maximă termică de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în a doua parte a zilei, când vor fi condiții pentru averse slabe și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 19…20 de grade.    Pictogram_RO_20140726 (1) Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 7 =

1 + 6 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie