Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marţi 15 iulie 2014 vreme în general instabilă

Vremea va fi în general instabilã. În regiunile sud-vestice, sudice, estice, precum și în zona de munte, mai ales dupã-amiaza și noaptea, vor fi intervale cu înnorãri accentuate, averse, însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri de scurtã duratã ale vântului.alaska duca

Izolat, cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar aversele se vor semnala pe spații mici. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadã a lunii iulie, astfel cã cele maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în depresiuni și 32 de grade în regiunile vestice, iar cele minime între 10 și 22 de grade.

La Olteniţa vremea va deveni instabilã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a zilei și noaptea când, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Prognoza meteo 15 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

43 − 38 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie