Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marţi 15 iulie 2014 vreme în general instabilă

Vremea va fi în general instabilã. În regiunile sud-vestice, sudice, estice, precum și în zona de munte, mai ales dupã-amiaza și noaptea, vor fi intervale cu înnorãri accentuate, averse, însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri de scurtã duratã ale vântului.alaska duca

Izolat, cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar aversele se vor semnala pe spații mici. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadã a lunii iulie, astfel cã cele maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în depresiuni și 32 de grade în regiunile vestice, iar cele minime între 10 și 22 de grade.

La Olteniţa vremea va deveni instabilã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a zilei și noaptea când, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Prognoza meteo 15 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 6 =

+ 20 = 26

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie