Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți, 16 septembrie, vreme frumoasă

Marți, 16 septembrie, vremea va fi în general frumoasă.

ApusCerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare îndeosebi la munte și în regiunile sudice, unde, izolat, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20…21 de grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 27 de grade în nord-vest și centru, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 2…3 grade.fericire vara

În Oltenița, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − one =

− 3 = 3

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie