Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 23 septembrie vremea se răcește

Marți, 23 septembrie 2014, vremea se va răci.

PloaieValorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice în ultima decadă a lunii septembrie; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 11 grade. Vor fi înnorări și ploi în cea mai mare parte a țării, iar local cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor. Seara

În Oltenița, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =

8 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie