Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 23 septembrie vremea se răcește

Marți, 23 septembrie 2014, vremea se va răci.

PloaieValorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice în ultima decadă a lunii septembrie; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 11 grade. Vor fi înnorări și ploi în cea mai mare parte a țării, iar local cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor. Seara

În Oltenița, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 2 =

5 + 3 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie