Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 23 septembrie vremea se răcește

Marți, 23 septembrie 2014, vremea se va răci.

PloaieValorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice în ultima decadă a lunii septembrie; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 11 grade. Vor fi înnorări și ploi în cea mai mare parte a țării, iar local cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor. Seara

În Oltenița, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + = 14

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie