Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți, 26 august vom avea o vreme frumoasă și maxime până la 30 de grade

MARŢI, 26 august 2014

soare 3Vremea se va încălzi faţă de ziua anterioară, astfel că maximele termice vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.
În cea mai mare parte a zilei vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, dar spre seară în vest și în nord-vest norii se adună și lasă ceva averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, de scurtă durată însă.copil-vara

În Oltenița vremea e frumoasă și mai caldă decât luni, cu cer variabil și vânt în general domol. După-amiaza vine cu maxime de 29, 30 grade la umbră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 38 = 45

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie