Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți, 26 august vom avea o vreme frumoasă și maxime până la 30 de grade

MARŢI, 26 august 2014

soare 3Vremea se va încălzi faţă de ziua anterioară, astfel că maximele termice vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.
În cea mai mare parte a zilei vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, dar spre seară în vest și în nord-vest norii se adună și lasă ceva averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, de scurtă durată însă.copil-vara

În Oltenița vremea e frumoasă și mai caldă decât luni, cu cer variabil și vânt în general domol. După-amiaza vine cu maxime de 29, 30 grade la umbră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − ten =

− 3 = 3

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie