Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marţi 8 iulie: Temperatura maximă la Olteniţa în jur de 32 de grade C

Vremea se menţine călduroasă şi marţi, 8 iulie, în cea mai mare parte a ţării. În a doua parte a zilei cerul va fi variabil în jumătatea de vest a ţării.

Marţi, 8 iulie 2014, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului în jumătatea vestică a ţării, unde local vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat, îndeosebi după-amiaza.

Prognoza meteo 8 Iulie 2014

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 şi 34 de grade C, iar cele minime între 11 şi 21 de grade C.

În Olteniţa, vremea se va menţine călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade C, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Pe Litoralul Mării Negre cerul va fi senin, iar maxima zilei va ajunge până la valoarea de 28°C.

Prognoza meteo 8 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

71 − = 67

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie