Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marţi 8 iulie: Temperatura maximă la Olteniţa în jur de 32 de grade C

Vremea se menţine călduroasă şi marţi, 8 iulie, în cea mai mare parte a ţării. În a doua parte a zilei cerul va fi variabil în jumătatea de vest a ţării.

Marţi, 8 iulie 2014, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului în jumătatea vestică a ţării, unde local vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat, îndeosebi după-amiaza.

Prognoza meteo 8 Iulie 2014

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 şi 34 de grade C, iar cele minime între 11 şi 21 de grade C.

În Olteniţa, vremea se va menţine călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade C, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Pe Litoralul Mării Negre cerul va fi senin, iar maxima zilei va ajunge până la valoarea de 28°C.

Prognoza meteo 8 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 8 =

41 − 38 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie