Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

MC Service Oltenița : Paște Fericit cu sfințenie, armonie, împliniri!

Să prețuim Lumina din viața noastră! În fiecare an de Sfintele Paști ea coboară anunțând sfințenia jertfei și simbolul creștin al Învierii. O simțim în viața și inimile noastre nu doar ca un semn al dragostei lui Iisus pentru noi, cât pentru a înțelege rostul ei.

Să nu fugim de lumină, să nu ne speriem de ea, ci să deschidem spiritul pentru a-i face loc printre noi!

Invierea_Domnului

Paște Fericit cu tot ce este mai sfânt, armonie, împliniri, o primăvară și un an care să vă umple sufletele și casele de bucurie.

Hristos a Înviat!
MC Service Oltenița

 

”Mai vrednice de crezare sunt cuvintele lui Hristos, decât văzul nostru.” Sfântul Ioan Gură de Aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − fourteen =

66 − 62 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie