Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

MC Service vă întâmpină cu oferte spectaculoase de sărbătoare

Aniversare CuloriAniversarea noastră este aniversarea tuturor, a clienților fideli, a partenerilor, a voastră, a tuturor colaboratorilor noștri.

MC Service vă mulțumește tuturor celor care ați călcat pragul firmei pentru a afla noutăți, pentru a schimba o vorbă sau a adresa o întrebare, pentru a căuta ceva pe plac sau a cumpăra.

23 de ani înseamnă prospețime, tinerețe, dar și maturitate și trăinicie. Ne-am născut, am crescut, ne-am dezvoltat, ne-am maturizat. Iar dacă priviți atent, toate acestea le-am făcut împreună. Și am construit împreună.
Cei 23 de ani petrecuți cu voi au fost ani plini de proiecte frumoase, prilej de a ne întâlni, de a ne cunoaște, de a povesti.

Maini ImpreunaO aniversare este o mulțumire, de fiecare dată este un nou început, este ca o zi bună cu soare și liniște. O aniversare marchează un moment, iar acest moment a adunat 23 de ani cu bucurii, împliniri, succese, realizări, poate unele nemulțumiri dar și ele fac parte din viață.

În timp, lucrurile au mers în direcția în care ne-am dorit-o cu toții. Rezultatele pozitive au apărut, iar filozofia care a fost de la început a rămas și în acest moment: profitul din activitățile noastre să fie reinvestit în firmă pentru a satisface toate nevoile.

De AniversareSe împlinesc 23 de ani de performanță și calitate, muncă și dăruire constantă a echipei MC Service. Am adus cu noi afilierea cu firme de renume din țară și străinătate, găsind că acest lucru este nu doar necesar, dar face calitatea, renumele unei firme.

Până la sfârșitul anului, MC Service vă întâmpină cu o serie de reduceri aniversare. Vedeți perspectiva cu noi!
Noi vă suntem alături în orice tip de construcții.
La noi sunteți Acasă…

MC Service – expertul în materiale de construcții!
Construim împreună, câștigăm împreună.

23 felicitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =

+ 72 = 82

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie