Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 1 octombrie vreme frumoasă

Miercuri, 1 octombrie, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în nordul și estul țării, iar noaptea mai ales în vest, centru și nord, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi în nord și la munte.

Toamna 4Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei și 25 de grade, izolat, în jumătatea de sud-vest a țării, iar cele minime se vor situa între 5…6 grade în depresiuni și 14…15 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

soareÎn Oltenița vremea va fi, în continuare, predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 2 =

+ 56 = 62

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie