Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 30 iulie temperaturi maxime cuprinse între 28 şi 35 de grade

Vremea va fi caldă, izolat caniculară în partea de sud-est a ţării. Maxime termice de până la 35 de grade Celsius.

vremea_aprilie_2012Miercuri, 30 iulie 2014, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în sud-est. Ziua cerul va fi variabil la senin şi doar după-amiaza în zona montană vor fi unele înnorări şi, pe arii restrânse, ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. În cursul nopţii, mai ales în regiunile vestice şi de sud-vest, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi local se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină.

În Oltenița temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 23 de grade.mare

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 5 m/s (dinspre est), iar maxima zile va atinge 30° Celsius în aer şi 25 de grade în apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

97 − 91 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie