Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 6 august vreme în general instabilă

Meteorologii au emis, marți, o informare de ploi și vijelii ce vizează întreaga țară. Informarea este valabilă miercuri, între orele 09:00-22:00, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Astfel, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată. Local, îndeosebi în jumătatea vestică a ţării şi în zonele de deal şi de munte vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie.

Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…30 l/mp şi se va semnala grindină.

Potrivit meteoblue.com miercuri, 6 august 2014, vremea în România va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în vestul, sud-vestul și centrul țării și local în rest.

output_BSflt1

Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Temperatura în scădere față de intervalul precedent, mai ales în jumătatea de vest, va avea valori maxime cuprinse 23…25 de grade în Banat, Crișana și Maramureș și 34 de grade în sudul Moldovei, Bărăgan și în partea continentală a Dobrogei și minime, în general între 14 și 22 de grade.

În Oltenița, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară și la începutul nopții, când trecător vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și posibil intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 1 m/s (dinspre NE), iar maxima zilei va atinge 30°C.

http://www.stirimeteo.com/wp-content/uploads/2014/08/Pictogram_RO_20140806-1.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie