Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Morun de 200 de kilograme, prins ilegal, eliberat de poliţişti în Dunăre

Un morun de 200 de kilograme a fost eliberat în Dunăre de poliţişti, după ce fusese prins de braconieri într-un carmac. 

Poliţiştii Serviciului de Poliţie “Delta Dunării” au anunţat salvarea unui morun de aproximativ 200 de kilograme, plin cu icre, care fusese capturat de braconieri. Pe piața neagră, captura impresionantă ar fi valorat cel puţin 100.000 de lei.

Acesta era prins într-unul dintre cele 500 de carmace descoperite de polițiști în Marea Neagră, între gura de vărsare a Dunării – brațul Sfântul Gheorghe și Perișor.

Activitatea a avut loc în cadrul unei unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol în Delta Dunării și zona Mării Negre.

În urma verificărilor și controalelor din teren, polițiștii au indisponibilizat bunuri în valoare de 33.200 de lei, respectiv 3 ambarcațiuni, 3 motoare de ambarcațiune și 532 de unelte de pescuit (500 de carmace, 10 setci monofilament, 21 de setci din fir textil și un vintir).

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie