Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Niciodată nu trebuie să spui „Niciodată”.

Niciodată nu trebuie să spui „Niciodată”.

Pe Thierry Mugler nu l-am putut refuza: ador viziunea pe care o are asupra femeii şi asupra modei, iar „Angel” este un parfum extrem de feminin., dar şi clasic şi sexy, în acelaşi timp. Îţi dă senzaţia de eleganţă, de strălucire şi de rafinament.

Dimineaţa nu am timp pentru cine-ştie-ce ritual de frumuseţe. Beau un pahar de apă pentru a mă trezi şi apoi folosesc un fond de ten fluid, cu o textură blândă, o tuşă de mascara, puţin gloss şi asta e tot!

Încerc să fiu cât mai simplă. Mă simt bine şi în jeanşi şi în tricou, să ştiţi, chiar dacă din când în când, sunt mândră să mă afişez şi în câte-o rochie de firmă!

Îmi plac claviculele mele, iar despre defecte… nu obişnuiesc să mă gândesc prea mult la ele.

Majoritatea personajelor pe care le interpretez trec prin anumite frământări interioare, aşa că pentru meseria mea este important să  fii foarte expresiv.

Toate femeile care nu au suferit nicio intervenţie estetică la nivelul feţei sunt capabile încă să joace roluri minunate. Iar altele care au făcut asta au dat greş – arată monstruos.

Trebuie să faci pace cu tine însăţi. Secretul este să găseşti armonia în ceea ce ai.

Pentru dosar, sunt atât britanică, cât şi australiană. Oamenii cred întotdeauna că sunt australiană, dar mă bucur că britanicii mă revendică. Sunt de-a lor.

Îi datorez totul lui David Lynch care m-a primit altfel. Am ajuns în casa sa de la Los Angeles, într-o maşină Honda. Nu eram machiată, purtam o pereche de jeans şi un T-shirt. A început prin a mă întreba despre viaţa mea. Când m-a ales pentru «Mulholland Drive», era anul tragic pentru America, eram literalmente cu moralul la pământ şi totuşi a reuşit să-mi scoată măştile pe care le purtam.

Este întotdeauna stresant să te dezbraci în film. Ştii că poţi spune: nu mă apuca de acolo: am celulită!

Cred că asta este munca unui actor, să se rătăcească într-un rol.

Nu am avut o copilărie prea fericită, nu mă jucam cu păpuşi Barbie şi nu aveam o cameră pictată în roz. E jenant să recunosc, dar când eram copil, unul dintre filmele care au avut o mare influenţă asupra mea a fost «Fame» (1980). Şi nu pentru că visam să fiu faimoasă. Literalmente pentru că voiam să fiu în sala aia de clasă, dansând pe mese, cu jambiere. Voiam să fac şpagate în aer şi un tip negru să mă prindă când reveneam jos. Cred că mulţi oameni care îşi aleg actoria ca profesie simt în modul ăsta.

Naomi Watts

Recent, a strălucit în rolul Sally din “You Will Meet a Tall Dark Stranger” (Vei întâlni un străin înalt şi brunet), în regia lui Woody Allen. În pelicula lui Doug Liman, “Fair Game”, o aduce pe Valerie Plame, naomi-wattsagent CIA sub acoperire, care trebuie să verifice prezenţa armelor de distrugere în masă din Irak. În privinţa personajului Valerie Plame din “Fair game”, “pot să vă spun că este un personaj seducător, pe care l-am făcut să crească dinăuntrul meu. O poveste nebunească, cu o femeie incredibilă”, mărturiseşte actriţa. În 2011 va apărea alături de Daniel Craig în rolul Ann Patterson din thrillerul psihologic “Dream House”.

Pe numele ei întreg, Naomi Ellen Watts s-a născut pe 28 septembrie 1968 la Shoreham, Kent, în Anglia, petrecându-și mare parte a adolescenței și a primei tinereți în Australia. Este fiica lui Peter Watts, inginerul de sunet al trupei Pink Floyd și a lui Myfanwy Watts, designer de interioare, vânzătoare de antichități și actriță amatoare. Părinții actriței au divorțat când ea avea doar patru ani, având și un frate cu un an mai în vârstă decât ea. Acesta este acum un renumit fotograf stabilit în SUA din 1994. Naomi o convinge pe mama ei să o lase să ia lecții de actorie, înscriindu-se la North Sydney High School, unde i-a fost colegă lui Nicole Kidman, de care o leagă și până în prezent o puternică și frumoasă prietenie.
naomi-watts-04Mama ei s-a convins că Australia este «tărâmul oportunităţilor» şi s-a mutat împreună cu familia la Sydney, în 1982. Acolo, Naomi a frecventat câteva şcoli de actorie. La 18 ani, Naomi Watts își încearcă norocul în lumea modei și este angajată de o agenție de modelling din Japonia, neavând însă succes din cauza înălțimii care nu corespundea. Ulterior, în 1986, aceasta reușește să obțină primul său rol, în filmul ,,For Love Alone”. La întoarcerea în Australia, devine asistentă de editor de modă. S-a întors pe scenă când un coleg a invitat-o să joace într-o mică piesă. Acest eveniment i-a reaprins pasiunea pentru actorie. S-a lansat la televiziunea australiană, apărând în seriale comerciale şi în melodrame ca “Home and Away” şi “Brides of Christ”. Şi iarăşi pleacă şi se mută în Statele Unite, unde debutează cu un rol secundar în filmul “Tank Girl”. Cu timpul, Watts a primit roluri secundare mai importante ca în “Dangerous Beauty”, dar câştigă atenţia publicului şi criticilor abia în 2001, la Cannes, cu “Mulholland Drive” al lui David Lynch. Obţine Premiul “Society of Film Critics” pentru Cea mai bună actriţă şi Premiul “National Board of Review” pentru Cea mai bună performanţă debutantă a anului. În 2002, a jucat într-unul dintre cele mai mari succese de box office ale anului, remake-ul unui film japonez de groază, “The Ring”.
Anul următor a interpretat rolul Julia Cook, în “Ned Kelly”, cu Heath Ledger, Orlando Bloom şi Geoffrey 71st Annual Golden Globe Awards - ArrivalsRush, peliculă care a devenit un fel de clasic cult despre dificultăţile unei actriţe debutante în Hollywood, şi Roxeanne de Persand în “Le Divorce”, în regia lui James Ivory, cu Kate Hudson. Performanţa din rolul Cristina Peck din “21 Grams” (21 de grame) al lui Alejandro González Iñárritu, cu Sean Penn şi Benicio Del Toro, i-a adus lui Watts prima nominalizare la Oscar pentru Cea mai bună actriţă. A produs şi interpretat filmul independent “We Don’t Live Here Anymore”(Nu mai locuim aici). S-a reunit cu Sean Penn şi Don Cheadle în “The Assasination of Richard Nixon”, apoi cu Jude Law şi Dustin Hoffman în “I Heart Huckabees” de David O’Russell şi a jucat în “The Ring 2”.


Stilul actriţei se schimbă în funcţie de personajele pe care le interpretează. Ea însăşi a declarat că, din punctul său de vedere, misiunea unui actor presupune ca acesta să se piardă cu adevărat în pielea personajului.
naomi-watts-king-kongA jucat în filme variate, de la thrillere şi filme de groază până la partituri complexe, în pelicule dramatice, de dragoste sau blockbustere cu efecte speciale. În fiecare dintre acestea, Naomi a arătat că ştie cu adevărat ce înseamnă să împrumuţi “pielea” unui personaj. Acum îşi poate permite să-şi aleagă rolurile.
Pe lângă proiecte independente, ca “Ellie Parker”, în regia lui Scott Coffey, a apărut în 2005 în remake-ul “King Kong”.


Splendida Naomi are pielea de un alb ca alabastrul şi părul blond. În pelicula biografică “Blonde” a lui Andrew Dominik, după romanul lui Joyce Carol Oates, aflat în stadiul de pre-producţie, care va fi pe ecrane în 2012, Naomi va fi Marilyn Monroe. “Am fost fericită că am fost aleasă să interpretez rolul The 22nd Annual Screen Actors Guild Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 30 Jan 2016acestei dive de la Hollywood, pe care toţi o credeau că o cunosc, dar nu e adevărat. O văd pe Marilyn ca pe o icoană”.
Urmează și alte roluri importante pentru cariera actriței. Dintre ele amintim rolurile din filmele ”We Don’t Live Here Anymore”, ,,The Assassination of Richard Nixon”, ,,The Ring II” sau thrillerul ,,Stay”. Actrița o interpretează pe Prințesa Diana în filmul “Caught In Flight”, difuzat în premieră în România pe Digi Film. Aceasta a dezvăluit că i-a simţit prezenţa prinţesei pe platourile de filmare. “Au fost cu siguranţă momente când i-am simţit prezenţa – am şi visat-o de multe ori”, a povestit Naomi Watts pentru Daily Mail. ”M-am tot întrebat dacă filmul i-ar fi plăcut. Aşa că mă trezeam mereu cerându-i permisiunea de a continua. Ştiam totul despre Diana şi viaţa ei, şi tocmai de asta simţeam că am o responsabilitate enormă faţă de această personalitate feminină iconică”, a mai spus Watts.
naomi-watts-diana-biopic-poster-ecosse-filmsÎn film, actriţa de 44 de ani va purta rochii care au aparţinut “Prinţesei inimilor”. De asemenea, Watts a recunoscut că a avut nevoie de multe ore de studiu pentru a putea vorbi cu timbrul vocal al Dianei. Naomi Watts a recunoscut că este “puţin obsedată” de personalitatea Dianei, de care se simte foarte legată. Filmul “Caught In Flight” a fost regizat de Oliver Hirschbiegel şi se va axa pe ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana şi pe relaţia secretă pe care aceasta ar fi avut-o cu medicul cardiolog Hasnat Khan (Naveen Andrews).


Watts a avut o relaţie cu actorul Heath Ledger timp de câţiva ani. În 2005 s-a căsătorit cu Liev Schreiberliev_schreiber-naomi_watts cu care are doi copii, locuind în Manhattan. Este vegetariană. Are un câine Yorkshire Terrier numit Bob. Sporturile preferate sunt fotbalul, boxul şi tenisul. Actriţele sale favorite sunt Meryl Streep, Jodie Foster şi Julianne Moore. A fost numită una dintre cei mai frumoşi 50 de oameni de către “People Magazine” în 2002. A apărut pe coperta lui “Australian Empire Magazine”, pentru Femeia anului 2002. A fost votată al 14-lea cel mai sexy star feminin în “Australian Empire Magazine” în acelaşi an.
nicole-kidman-naomi-wattsNaomi Watts este bună prietenă cu actorii Nicole Kidman, Mark Ruffalo, Kate Hudson, Carla Gugino şi Benicio Del Toro, fiind una dintre puţinele invitate la nunta lui Nicole Kidman cu Keith Urban. După divorţul lui Nicole Kidman de Tom Cruise, Naomi Watts s-a mutat pentru o vreme împreună cu aceasta, pentru a o susţine moral şi a o ajuta să treacă mai uşor peste momentele grele.
Naomi Watts este implicată și în câteva acțiuni caritabile, dintre care cea mai reprezentativă funcție o are în cadrul Joint United Nations Programme on HIV/AIDS, fiind membru special al acesteia.

Surse:
acasatv.ro
digi-film.ro
m.cotidianul.ro
tvmania.ro
youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =

+ 41 = 47

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie