Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Nu mai lăsa oamenii care fac atât de puţin pentru tine, să-ţi controleze mintea, sentimentele şi emoţiile.

Nu mai lăsa oamenii care fac atât de puţin pentru tine, să-ţi controleze mintea, sentimentele şi emoţiile.

Banii şi succesul nu schimbă oamenii; pur şi simplu amplifică ceea ce există deja.

Dacă nu faci viaţa cuiva mai bună, înseamnă că îţi pierzi timpul.

Nu vâna oamenii. Fii tu însuţi, fă ceea ce ai de făcut şi munceşte mult. Persoanele potrivite, cei care într-adevăr fac parte din viaţa ta, vor veni la tine. Şi vor rămâne.

Să citeşti fiindcă au fost înaintea ta milioane de milioane de oameni! Când ai o problemă, trebuie să ştii că a fost cineva înaintea ta care s-a lovit de problema respectivă şi a scris despre ea.

Eu nu fac glume. Mă uit doar la guvern şi raportez faptele.

Pe parcursul vieţii, oamenii te vor enerva, te vor trata cu lipsă de respect şi cu răutate. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de lucrurile pe care aceştia le fac, pentru că ura din inima ta te va consuma.

Nu lăsa pe nimeni să-ţi spună că nu poţi face ceva. Dacă ai un vis, trebuie să-l protejezi. Oamenii care nu reuşesc să facă ceva îţi vor spune că visul tău nu se va împlini. Dacă vrei ceva, du-te şi obţine. Punct.

Lucrurile cele mai valoroase pentru mine, nu le-am învăţat la şcoală.

Focusează-te să faci ceva deosebit!

În mintea mea, eu întotdeauna am fost un superstar de nota zece la Hollywood. Doar că nu aţi ştiut voi asta până acum.

Trebuie să crezi!

M-am antrenat pentru a scoate în evidenţă lucrurile din personalitatea mea, care sunt admirabile şi să le ascund pe cele care sunt mai puţin admirabile.

N-o să fiu ceea ce alţii doresc să fiu şi nu mi-e frică să fiu ce vreau să fiu, indiferent ce gândesc alţii.

Alege să reprezinţi o idee!

Frica nu este reală, este un produs al gândurilor pe care le creaţi. Pericolul poate să fie real, dar frica este o alegere.

Fii dispus să mori pentru adevăr!

Nu există scurtături către succes.

Dacă nu eşti dispus să munceşti din greu, lasă pe altcineva să o facă. Aş prefera să fiu cu cineva cu un job oribil, dar care dă 110% randament, decât cu cineva cu un job bun şi cu un randament de 60%.

Fiecare dintre noi avem ceva măreţ.

Pune cărămidă cu cărămidă cât de bine poţi.

Când alergi, la un moment dat, o voce în capul tău îţi spune că nu mai poţi, că trebuie să te opreşti. Atunci, fie te opreşti, fie alergi mai departe. Alergând, vei învăţa să continui şi în cele mai grele momente.

Cheia în viaţă este să alergi şi să citeşti.

Vreau ca lumea să fie mai bună pentru că sunt eu aici.

Poţi să plângi, nu este nicio ruşine în aşa ceva.

Oricare ar fi visul tău, fiecare bănuţ în plus va trebui să meargă în această direcţie.

Când creezi artă, lumea trebuie să aştepte.

Will Smith

Actorul american Will Smith a vorbit, într-un interviu acordat vedetei de televiziune americane Ellen Will SmithDeGeneres, despre “Magic Mike XXL”, filmul în care soția sa, Jada Pinkett Smith, apare alături de numeroși actori aproape dezbrăcați.
Will Smith, în vârstă de 47 de ani, a declarat într-un interviu pentru Ellen DeGeneres, că i se pare “ciudat” că oamenii îl consideră atrăgător, insistând că există actori mult mai arătoşi decât el, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. “Este chiar foarte ciudat să fiu considerat atrăgător. Când mă gândesc la cineva sexy, mă uit la Denzel Washington. El este un bărbat sexy. Ştii, nu m-am gândit niciodată la mine însumi în felul acesta, deci e amuzant”, a spus Smith. Actorul s-a descris ca fiind un bărbat care a ajuns la forma fizică optimă târziu, abia când se apropia de vârsta de 30 de ani. “Pe la 26-27 de ani am început să mă împlinesc şi eu. Întotdeauna am fost un slăbănog. Ai putea spune că am crescut pentru a mă potrivi cu urechile”, a glumit Will Smith. În cadrul aceleiaşi emisiuni, Smith a vorbit despre faptul că soţia sa, Jada Koren Pinkett Smith, în vârstă de 43 de ani, joacă în filmul “Magic Mike XXL”, alături de Channing Tatum şi Joe Manganiello.

Will-Smith Jada-Pinkett

Will Smith Jada Pinkett

“A fost foarte interesant, pentru că sunt foarte mulţi tipi, foarte multe vedete. Oriunde mă duc, e cineva care a fost în chiloţi lângă soţia mea. E ciudat. E foarte ciudat, Ellen”, a spus Will Smith.
Actorul şi cântăreţul Willard Christopher “Will” Smith Jr., născut la 25 septembrie 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul “Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air” (1990). A fost nominalizat la premiile Oscar și Globul de Aur.
Este artist hip-hop/R&B câștigător al mai multor premii Grammy. În aprilie 2007, revista Newsweek l-a numit „cel mai bun actor de la Hollywood”. Smith a cunoscut faima ca rapper sub numele de The Fresh Prince, la sfârșitul anilor 1980 și în serialul The Fresh Prince of Bel-Air. În 2008 revista Forbes la declarat cel mai bine plătit actor din lume.
Smith este considerat de Forbes cel mai profitabil actor în materie de generare a încasărilor pentru filme. Până în 2014, 17 din 21 de filme în care el a jucat un rol principal au acumulat la nivel global încasări de peste $100 milioane fiecare, cinci din ele având încasări de peste $500 milioane fiecare. Per total, până în 2014, filmele sale au încasat $6,6 miliarde la nivel global la office.
Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul “Ali” (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, în “Băieţi răi/ Bad Boys I şi II” (1995 şi 2003), în franciza “Bărbaţi în negru/ Men in Black”, în “Ziua Will Smith in Man in Blackindependenţei/ Independence Day”, “În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness” (2006) – alături de fiul său, Jaden Smith -, “Legenda vie/ I Am Legend” (2007), “Hancock” (2008) şi “Şapte suflete/ Seven Pounds” (2008). Un film recent recent al său este “1.000 post Terra/ After Earth”, de M. Night Shyamalan, în care a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith.
Anul trecut, filmul “Focus”, cu Will Smith şi Margot Robbie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 19,1 milioane de dolari.
Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

Smith, un afro-american, s-a născut și a fost crescut în Philadelphia de Vest și Germantown în Philadelphia de Nord-Vest. Mama sa, Caroline, era administrator școlar care lucra la o școală din Philadelphia, și tatăl său, Willard Christopher Smith Sr., era inginer. A fost crescut cu religia baptistă. Părinții săi s-au despărțit când avea 13 ani și au divorțat când avea 32 de ani.
Willy SmithÎn timp ce era încă în adolescență, a început să facă rap și să colaboreze cu Jeff Townes (a.k.a. DJ Jazzy Jeff), pe care l-a întâlnit la o petrecere. A frecventat liceul Overbrook în Philadelphia de Vest.
La vârsta de 16 ani l-a cunoscut pe DJ Jeff Townes mai bine cunoscut că DJ Jazzy Jeff împreună cu care a început să colaboreze. Cei doi au ajuns imediat favoriţii localnicilor, dar cariera lor muzicală a fost pusă sub semnul întrebării atunci când Will a terminat liceul şi i-a fost oferit un loc la colegiul MIT. În final acesta a ales să urmeze o carieră în muzică iar în anul 1987 Jeff Townes şi Will Smith au reuşit să scoată pe piaţa primul lor album intitulat “Rock the House”. Propulsaţi de hitul “Parents Just Don’t Understand”, DJ Jazzy Jeff şi Fresh Prince au intrat în forţă pe piaţa muzicală cu albumul “He’s the DJ, I’m the Rapper”, acesta fiind unul dintre primele LP-uri hip-hop care a obtinul două discuri de platină. Datorită stilului abordat de cei doi, stil complet diferit faţă de hip-hop-ul obişnuit, au avut acces la o nouă piaţă de vânzare.
Adolescenţii le puteau cumpăra albumele pentru că acestea nu necesitau acordul părinţilor pentru a fi ascultate. Deşi cântau muzica hip-hop, versurile nu erau explicite şi nu conţineau vulgarităţi care să le fi limitat publicul la persoanele peste 18 ani. Albumul cu care a debutat sub numele de Will Smith este “Big Willie Style” şi a conţinut hituri precum: “Gettin’ Jiggy Wit It”, “Just the Two of Us” şi “Miami”. După ce a jucat în filmul “Wild Wild West” a revenit cu un album intitulat “Willennium”, album care a lăsat însă de dorit.

În anul 1989 au scos discul “And in This Corner”. Will Smith a intrat în atenţia Hollywoodului iar în 1990 Will Smith__a fost ales să joace rolul principal în serialul de comedie “The Fresh Prince of Bel-Air” la postul de televiziune ABC. Serialul a fost un mare succes iar numele Will Smith era pe buzele tuturor. Smith şi-a continuat cariera muzicală iar în 1991 a urcat rapid în topuri cu melodia “Summertime” de pe albumul “Homebase”.
În anul următor şi-a făcut debutul pe marele ecran cu filmul “Where the Day Takes You”, în 1993 a jucat în filmul “Six Degrees of Separation”, care a fost foarte criticat. Următorul lui album, numit “Code Red”, nu s-a bucurat de prea mare popularitate.
După ce The Fresh Prince of Bel-Air s-a încheiat pe 20 mai, 1996, Smith a început o carieră solo în timp ce interpreta și într-o serie de filme. Primele două filme au fost de mare succes: Independence Day (1996), unde juca rolul uni pilot de luptă curajos și încrezător, și Men in Black (1997), unde juca rolul comic și încrezător al Agentului J alături de Tommy Lee Jones.
Will_Smith_Smith a refuzat prima dată rolul din Men in Black, dar soția acestuia, Jada Pinkett Smith, l-a făcut să accepte. Cele două filme i-au stabilit lui Smith o reputație comercială. În 1998, Smith a interpretat alături de Gene Hackman în Enemy of the State. Smith a renunțat la rolul lui Neo din The Matrix, în favoarea filmului Wild Wild West. Deși filmul a fost un eșec, Smith a spus că nu a fost dezamăgit de decizia sa, spunând că performanța lui Keanu Reeves din rolul lui Neo a fost superioară față de ce putea face el. Apoi, Smith a început să joace în roluri principale la câteva filme de succes ca Men in Black II, Bad Boys II, Hitch și I, Robot.
Will Smith este singurul actor care are 8 filme consecutive ce au avut câștiguri de peste 100 de milioane de dolari, și totuși vedeta a refuzat câteva roluri incredibile.
De-a lungul carierei, actorii au parte de multe ocazii și roluri care le pot schimba destinul pentru totdeauna. Însă, nu de puține ori, cele mai mari staruri de la Hollywood au dat cu piciorul unor filme ce au devenit memorabile. Cum ar fi arătat Matrix cu Will Smith în rolul lui Neo? Sau în Django Unchained?
Quentin Tarantino și l-a dorit pe Will Smith în Django Unchained, însă actorul a refuzat rolul spunând și motivul. Actorul de 47 de ani a fost prima alegere a lui Quentin Tarantino când a scris scenariul pentru Django Unchained, însă starul a refuzat rolul. Tarantino a declarat că atunci când s-a întâlnit cu Smith, Will-Smithnu era totul perfect, așa că n-a fost timp de modificări.  Smith le-a spus celor de la Entertainment Weekly de ce a luat această decizie: “Django nu era rol principal, așa că mă gândeam, trebuie să fiu în rol principal. Celălalt personaj era pe primul loc”  În mod ironic, Christoph Waltz a luat Oscarul pentru rol secundar, în timp ce Jamie Foxx a fost promovat ca rol principal al filmului. Mai mult, o altă problemă pe care Will Smith a avut-o în legătură cu scenariul a fost că Django nu omoară personajul negativ, jucat de Leonardo DiCaprio: “Am zis <<Nu, Quentin, te rog, eu trebuie să-l omor pe tipul rău!>>’”  Actorul, însă, nu are resentimente: “M-am gândit că e genial. Numai nu pentru mine.” Între timp, Django Unchained a devenit cel mai profitabil film din cariera regizorului Quentin Tarantino și a luat două Premii Oscar.
Will Smith a refuzat și rolul lui neo din Matrix. Acesta a considerat că nu s-a putut vedea în ipostaza respectivă. Întrebat mai târziu ce părere are de serie, a mărturisit că Keanu Reeves a făcut o treabă mai bună decât cea pe care ar fi făcut-o el. Matrix a făcut pentru filmele science fiction în ’90 ce a făcut Blade Runner pentru ele în ’80. A luat 4 Oscaruri la categorii mai puțin importante ca efecte speciale, sunet, montaj, însă merită să fie recunoscut de Academia Americană și la categoria cel mai bun film.
1000 post Terra este probabil printre puținele SF-uri care au loc în totalitate pe Pământ, în ciuda așteptărilor pe care le-am putut avea de la un film din acest gen. Dar detaliile surprinzătoare legate de acest film nu se opresc aici.
Image Awards Presented By TV One - ShowDupă ce a mai jucat alături de fiul său, Jaden, în ”The Pursuit of Happyness”, Will Smith s-a străduit să îi înlesnească intrarea pe marele ecran printr-un film care se concentrează în jurul relației dintre ei. Will Smith investește foarte mult din personalitatea sa în rolurile pe care le joacă, motiv pentru care este atât de autentic și de convingător. În ”After Earth” Will Smith a făcut chiar mai mult decât atât: el a fost cel care a co-produs acest film, care este gândit ca o parte dintr-o franciză care să se întindă pe mai multe platforme, pornind de la cărți, benzi desenate și jocuri video, care să întregească povestea din film. Deja o carte de 300 de pagini cu privire la evoluția umanității până în punctul descris în film a fost scrisă și lansată. ”After Earth” nu este un SF obișnuit, fiindcă nu are ca punct central evoluția tehnologică, ci un alt subiect, care extrem de interesant: percepția asupra fricii.

Columbia Pictures prezintă, în asociere cu LStar Capital și Village Roadshow Pictures, producția Scott Free / Shuman Company / Cara Films / Cantillon Company production, Trauma. În rolurile principale ale filmului : Will Smith, Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw, Arliss Howard, Paul Reiser, Luke Wilson, Adewale Akinnuoye-Agbaje, alături de David Morse si Albert Brooks. Scenariul și regia îi aparțin lui Peter Landesman.
Will Smith interpretează rolul titular din Trauma, thriller dramatic bazat pe incredibila dar adevărataWill-Smith- poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care, facând o importantă descoperire medicală, a ajuns ca și David împotriva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.  Aceasta este o poveste despre cei care trag semnalul de alarmă, care grăiesc adevărul, care se luptă cu sistemul ca niște adevărați David împotriva lui Goliat,” afirmă Peter Landesman, scenaristul și regizorul noului film Trauma. “Ideea că acest om este cel care spune adevărul despre noi, despre ceva ce iubim mult, este poetică și uimitoare. El nu vrea decât să devină cetățean american, să spună adevărul și să fie lăsat în pace.”
Pentru a se pregăti pentru rol, Will Smith s-a dedicat studiului vieții lui Bennet Omalu, citind publicațiile sale medicale și vizionând interviurile pe care acesta le-a dat de-a lungul timpului. Înainte de producție, Smith s-a deplasat și la Lodi, California pentru a se întâlni cu Dr. Omalu și familia acestuia și pentru a viziona o autopsie făcuta de acesta la Centrul de Medicină Legală, San Joaquin County Coroner, unde Dr.

Will Smith and the Real Bennet Omalu

Will Smith and the Real Bennet Omalu

Omalu deține în prezent funcția de anatomopatolog principal. Câteva luni înainte de începerea filmărilor, Smith a lucrat de asemenea cu specialistul în dialecte Diego Daniel Pardo, care l-a ajutat să vorbească cu accentul nigerian al doctorului Omalu. Ridley Scott subliniază că “accentul nigerian este deosebit de catifelat și muzical. Will a reușit să-l redea foarte bine, fără a-l face prea evident.”
“Nu l-am mai văzut pe Will Smith astfel,” declara Ridley Scott. “El are acea putere și demnitate, dar în același timp este reținut și elegant. Este cel mai bun portret făcut de el până în prezent.”

După două săpămâni de negocieri, Netflix a câștigat licitația pentru drepturile thriller-ului polițist fantasyWill_Smith Bright, conceput de Will Smith și regizorul Suicide Squad David Ayer.
Conform celor de la Deadline, filmările pentru film vor costa în jur de 45 de milioane de dolari, restul de 45 de milioane urmând să fie folosiți pentru salariile actorilor. Netflix a mai plătit 3 milioane pentru scenariul realizat de Max Landis – o sumă enormă pentru un scenariu. Filmul ar putea să fie lansat în câteva cinematografe – chiar dacă ținta celor de la Netflix este ca filmul să fie disponibil în primul rând abonaților platformei.

După aproape 11 ani de pauză în industria muzicală, timp în care s-a dedicat actoriei, Will Smith revine.

Will Smith Fiesta Remix

Will Smith Fiesta Remix

Va lansa un nou album în vara acestui an. Deja a înregistrat mai bine de 20 de piese. Will Smith recunoaşte însă că doar 4 melodii îi plac în mod deosebit. Chiar şi aşa, era şi timpul să pună punct absenţei sale de pe piaţa muzicală.
“Will se poate adapta oricarui gen de film […], si cred ca oamenilor le place sa il vada la televizor”, a marturisit John Burman, special projects director pentru Forbes Media.

Surse:
click.ro
apropotv.ro
ro.wikipedia.org
procinema.ro
resitaonline.ro
ro.ign.com
autori.citatepedia.ro

youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 13 =

21 − = 12

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie