Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

O zi de joi 3 iulie uşor instabilă

O zi de joi uşor instabilă, cu înnorări temporar accentuate în majoritatea zonelor ţării. Nu vor lipsi aversele. Maxime termice de până la 30 de grade Celsius. verde de vara

Joi, 3 iulie, un front atmosferic rece va marca evoluţia vremii, astfel că vor fi înnorări temporar accentuate, averse, fenomene electrice şi vânt, în Banat, Crişana, Maramureş, dar şi în Transilvania şi Moldova.

Local, cantităţile de apă vor fi însemnate şi sunt condiţii de grindină. Astfel de fenomene vor fi spre seară, la nivel local şi în regiunile sudice.

Temperaturile maxime sunt în scădere în vestul şi nord-vestul ţării şi vor fi cuprinse între 18 şi 30 de grade Celsius.

În Olteniţa va fi o zi în general frumoasă, dar spre seară şi pe parcursul nopţii înnorările se vor accentua şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius.

Pe Litoral, vremea va fi parţial însorită, cu maxime termice de 27 de grade Celsius.

grafic-prognoza-meteo-zile.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 41 = 48

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie