Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

O zi de joi 3 iulie uşor instabilă

O zi de joi uşor instabilă, cu înnorări temporar accentuate în majoritatea zonelor ţării. Nu vor lipsi aversele. Maxime termice de până la 30 de grade Celsius. verde de vara

Joi, 3 iulie, un front atmosferic rece va marca evoluţia vremii, astfel că vor fi înnorări temporar accentuate, averse, fenomene electrice şi vânt, în Banat, Crişana, Maramureş, dar şi în Transilvania şi Moldova.

Local, cantităţile de apă vor fi însemnate şi sunt condiţii de grindină. Astfel de fenomene vor fi spre seară, la nivel local şi în regiunile sudice.

Temperaturile maxime sunt în scădere în vestul şi nord-vestul ţării şi vor fi cuprinse între 18 şi 30 de grade Celsius.

În Olteniţa va fi o zi în general frumoasă, dar spre seară şi pe parcursul nopţii înnorările se vor accentua şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius.

Pe Litoral, vremea va fi parţial însorită, cu maxime termice de 27 de grade Celsius.

grafic-prognoza-meteo-zile.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 10 =

25 − = 18

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie