Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Paralel cu proiectele educaţionale, la Şcoala din Şoldanu s-a dezvoltat şi un proiect sportiv

La Şoldanu, judeţul Călăraşi, s-a încheiat de curând proiectul “Şcoala mea face sport”, proiect iniţiat de vicepreşedintele AJSPT, profesor de sport Alexandru Botea. Acţiunea declanşată în colaborare cu Primăria Şoldanu a fost una diversă pentru că participanţii au putut intra în competiţii de fotbal, şah, volei, cros şi handbal. la SoldanuConcurenţii au fost elevi ai claselor I-IV la fotbal iar elevii claselor V-VIII au fost participanţii celorlalte competiţii.
Premiile au fost acordate de Federaţia Română Sportul pentru Toţi: şepci, diplome şi cupe. Dulciurile au fost oferite de primarul Iulian Geambaşu.
De asemenea, copiii au avut acţiuni cu învăţătoarele lor pe toată această perioadă, despre cele trei proiecte educaţionale derulate în şcoala “Constantin Teodorescu” din Şoldanu am vorbit într-un articol precedent.

Prof. de sport Alexandru Botea mulţumeşte poliţiei pentru sprijinul acordat în timpul competiţiei de cros desfăşurată pe DN 4, 10 minute într-o zi. Pe o distanţă de aproximativ 1 km poliţia rutieră a întrerupt circulaţia: Sandu Botea“Acţiunea a fost iniţiată în primul rând pentru a demonstra cât de importantă este mişcarea, una din dorinţele mele fiind aceea de a insufla copiilor cultul mişcării, apoi de a le dezvolta spiritul de competitivitate. Muţumesc poliţiei pentru că în urma adresei noastre, a fost alături de noi în dirijarea circulaţiei pe DN 4. Am auzit de un proiect demarat de ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, proiect care îşi propune înfiinţarea unei Academii de Tenis de Câmp. În concluzie, este foarte important ca statul să se implice în sportul de masă, sportul pentru toţi, şi să respecte piramida de performanţă pentru a avea sportivi de marcă.” declară pentru oltenitainfo.ro profesorul Botea. 

Preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, prof. Cristiana Drăgan este cea care ne-a informat cu privire la o Hotărâre de Guvern pentru Academia de Tenis, pentru asta fiind pus la dispoziţie un teren lângă National Arena. Aceasta apreciază iniţiativa ministrului Sportului, profesoara Drăgan fiind o împătimită a disciplinei şi activităţii care aduce sănătate. cris si sandu
Despre competiţia de la Şoldanu, preşedintele AJSpT spune că sfatul său este de a rămâne o tradiţie în acea şcoală:  “Propunerea ministrului Sportului este una importantă pentru sportul românesc. Se pare că vor fi renovate câteva baze sportive din ţară la Bascov, Piatra Craiului şi altele. Eu personal îl felicit pe Sandu pentru iniţiativa competiţiei, pentru organizare şi îi recomand ca acest concurs să rămână o tradiţie a şcolii. Îl voi sprijini pe viitor cu material şi voluntari. La competiţie după cum aţi văzut au fost şi voluntari AJSpT. De asemenea, ar fi lăudabil ca şi celelalte şcoli să preia iniţiativa lui. Este un profesor şi un manager care face lucruri măreţe pentru şcoala din Şoldanu” ne spune prof. de sport Cristiana Drăgan, preşedinte AJSpT Călăraşi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

25 − 19 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă structura “false aparenţe”? False aparenţe? Aparenţe autentice, adevărate? Internetul, …
Corespondenta la redactie