Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Petrece orice eveniment important din viața ta la Restaurantul Aristocrat

Restaurangt Aristocrat

Local exclusivist, destinat persoanelor care doresc stil, eleganță, atmosferă deosebită cu un tonus familiar, atunci când dorești ceva ți se oferă, astfel că ai destulă intimitate pentru a putea purta o discuţie privată. Acesta este Restaurantul Aristocrat din Oltenița.
Designul este elegant, aici predomină culorile calde şi nuanţele de bej-crem. Cu tablourile vei păși în atmosfera aristocrată a secolelor XVIII,  XIX, foarte mult acestea se potrivesc cu decorul.

IMG_4528Restaurantul “Aristocrat” din Olteniţa te aşteaptă oricând să petreci cele mai importante și speciale evenimente din viața ta, să petreci ceea ce îți transformă rutina zilnică în clipe unice. Și asta dacă vei alege ca tot ce te amuză, distrează, împlinește în viață sau te mulțumește să se întâmple aici.
Seratele sunt exuberante, nunțile, botezurile, dar mai ales revelioanele vor da clasă altor restaurante prin atmosferă, noaptea de Revelion fiind o poveste de vis ce se întâmplă în realitate la Restaurantul din Bd. Republicii Oltenița. Și vei avea întotdeauna o companie specială.

La Restaurantul Aristocrat ai garanția că vei petrece orice eveniment ca la carte. Totul îți oferă această garanție și nu exagerăm ca la reclamă. Așa se prezintă.

Restauratul Aristocrat este un restaurant prin definiție ca toate celelalte, dar totuși ALTFEL.
Altfel cum ? Prin căldura și discreția cu care te primește și te servește, prin dorința de a-ți oferi doar produse proaspete și de înaltă clasă, toate pentru a vă pune la dispoziție într-un mod ARISTOCRATic felul în care să-ți petreci evenimentele din viață: spectaculos și rafinat.

Atmosferă, stil, atitudine și tehnologie – așa întâmpină oaspeții proprietarii; într-un mod prietenesc, făcându-i să se simtă bine veniți și să revină, aceasta fiind și dorința celor ce pun la dispoziție tot arsenalul distracției.

Poate că plăcerea gustului este o emoție. Iar emoția trebuie trebuie să fie copleșitoare. Ea devine apoi o experiență, iar mai târziu o amintire ce-ți va aduce în imagine ambientul Restaurantului Aristocrat din Oltenița. De altfel, cele mai importante evenimente din viața unui om nu pot avea loc decât într-unul dintre cele mai elegante și rafinate restaurante din Oltenița.

Restaurantul vă stă la dispoziție pentru organizarea de evenimente private și corporate. Totul este pus la punct pentru că așa se face o treabă bună.

IMG_4534IMG_4578

Pentru că fiecare eveniment trebuie sărbătorit așa cum se cuvine, restaurantul Aristocrat vă stă la dispoziție, oferind posibilitatea de a organiza:

Evenimente Private

 • Nunți
 • Botezuri
 • Aniversări
 • Petreceri Private

Evenimente Corporate

 • Simpozioane
 • Conferințe
 • Seminarii
 • Training-uri
 • Întâlniri de afaceri

Pentru rezervări, aveți la dispoziție numerele de telefon : 0726 576 817, 0720 166 054, 0736 920 942, 0736 920 941.

Atitudinea proprietarului se bazează pe amabilitate, atenție la detalii, plăcerea ca totți să fie mulțumiți și serviți ireproșabil, dorind să vă ofere un spațiu cald, putând deveni de ce nu, prietenul și partenerul vostru în orice împrejurare deosebită !

IMG_4564Cadru elegant, exclusivist, unde detaliile fac diferența : Restaurantul Aristocrat, Oltenița, Bd. Republicii, pe colț la fostul Big, lângă Gară.

Plăcerea de a fi Numărul 1 – Restaurantul Aristocrat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 4 =

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie