Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Petrece orice eveniment important din viața ta la Restaurantul Aristocrat

Restaurangt Aristocrat

Local exclusivist, destinat persoanelor care doresc stil, eleganță, atmosferă deosebită cu un tonus familiar, atunci când dorești ceva ți se oferă, astfel că ai destulă intimitate pentru a putea purta o discuţie privată. Acesta este Restaurantul Aristocrat din Oltenița.
Designul este elegant, aici predomină culorile calde şi nuanţele de bej-crem. Cu tablourile vei păși în atmosfera aristocrată a secolelor XVIII,  XIX, foarte mult acestea se potrivesc cu decorul.

IMG_4528Restaurantul “Aristocrat” din Olteniţa te aşteaptă oricând să petreci cele mai importante și speciale evenimente din viața ta, să petreci ceea ce îți transformă rutina zilnică în clipe unice. Și asta dacă vei alege ca tot ce te amuză, distrează, împlinește în viață sau te mulțumește să se întâmple aici.
Seratele sunt exuberante, nunțile, botezurile, dar mai ales revelioanele vor da clasă altor restaurante prin atmosferă, noaptea de Revelion fiind o poveste de vis ce se întâmplă în realitate la Restaurantul din Bd. Republicii Oltenița. Și vei avea întotdeauna o companie specială.

La Restaurantul Aristocrat ai garanția că vei petrece orice eveniment ca la carte. Totul îți oferă această garanție și nu exagerăm ca la reclamă. Așa se prezintă.

Restauratul Aristocrat este un restaurant prin definiție ca toate celelalte, dar totuși ALTFEL.
Altfel cum ? Prin căldura și discreția cu care te primește și te servește, prin dorința de a-ți oferi doar produse proaspete și de înaltă clasă, toate pentru a vă pune la dispoziție într-un mod ARISTOCRATic felul în care să-ți petreci evenimentele din viață: spectaculos și rafinat.

Atmosferă, stil, atitudine și tehnologie – așa întâmpină oaspeții proprietarii; într-un mod prietenesc, făcându-i să se simtă bine veniți și să revină, aceasta fiind și dorința celor ce pun la dispoziție tot arsenalul distracției.

Poate că plăcerea gustului este o emoție. Iar emoția trebuie trebuie să fie copleșitoare. Ea devine apoi o experiență, iar mai târziu o amintire ce-ți va aduce în imagine ambientul Restaurantului Aristocrat din Oltenița. De altfel, cele mai importante evenimente din viața unui om nu pot avea loc decât într-unul dintre cele mai elegante și rafinate restaurante din Oltenița.

Restaurantul vă stă la dispoziție pentru organizarea de evenimente private și corporate. Totul este pus la punct pentru că așa se face o treabă bună.

IMG_4534IMG_4578

Pentru că fiecare eveniment trebuie sărbătorit așa cum se cuvine, restaurantul Aristocrat vă stă la dispoziție, oferind posibilitatea de a organiza:

Evenimente Private

 • Nunți
 • Botezuri
 • Aniversări
 • Petreceri Private

Evenimente Corporate

 • Simpozioane
 • Conferințe
 • Seminarii
 • Training-uri
 • Întâlniri de afaceri

Pentru rezervări, aveți la dispoziție numerele de telefon : 0726 576 817, 0720 166 054, 0736 920 942, 0736 920 941.

Atitudinea proprietarului se bazează pe amabilitate, atenție la detalii, plăcerea ca totți să fie mulțumiți și serviți ireproșabil, dorind să vă ofere un spațiu cald, putând deveni de ce nu, prietenul și partenerul vostru în orice împrejurare deosebită !

IMG_4564Cadru elegant, exclusivist, unde detaliile fac diferența : Restaurantul Aristocrat, Oltenița, Bd. Republicii, pe colț la fostul Big, lângă Gară.

Plăcerea de a fi Numărul 1 – Restaurantul Aristocrat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 15 =

70 + = 72

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie