Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Președintele PNL Călărași Daniel Drăgulin a apăsat accelerația pentru alegerile locale. Acesta îl susține pe Mitică Pană pentru postul de primar la Oltenița

Joi, 23 ianuarie a.c., președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a făcut o vizită în Oltenița.

Scopul a fost acela de a prezenta candidatul pentru primăria Oltenița la alegerile locale de anul acesta. Preferatul lui Drăgulin este Mitică Pană, cel care este și președinte interimar al Organizației PNL Oltenița.

În timpul discuțiilor, Daniel Drăgulin a oferit celor din organizația PNL Oltenița, mai multe sfaturi pentru desfășurarea campaniei electorale. Învățăturile primarului călărășean au venit ca o dorință de a-i ridica ștacheta candidatului de la Oltenița, dorit de o parte a PNL Călărași.

Mitică Pană a mulțumit celor care îl sprijină în drumul său către candidatura la funcția de primar al Olteniței. Acesta s-a arătat încântat de decizia biroului județean PNL Călărași pentru susținere.

Drăgulin a fost însoțit de vicepreședintele Consiliului județean Călărași, Valentin Barbu, și de Emil Vieru, unul dintre jurnaliștii călărășeni.

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie