Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Președintele PNL Călărași Daniel Drăgulin a apăsat accelerația pentru alegerile locale. Acesta îl susține pe Mitică Pană pentru postul de primar la Oltenița

Joi, 23 ianuarie a.c., președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a făcut o vizită în Oltenița.

Scopul a fost acela de a prezenta candidatul pentru primăria Oltenița la alegerile locale de anul acesta. Preferatul lui Drăgulin este Mitică Pană, cel care este și președinte interimar al Organizației PNL Oltenița.

În timpul discuțiilor, Daniel Drăgulin a oferit celor din organizația PNL Oltenița, mai multe sfaturi pentru desfășurarea campaniei electorale. Învățăturile primarului călărășean au venit ca o dorință de a-i ridica ștacheta candidatului de la Oltenița, dorit de o parte a PNL Călărași.

Mitică Pană a mulțumit celor care îl sprijină în drumul său către candidatura la funcția de primar al Olteniței. Acesta s-a arătat încântat de decizia biroului județean PNL Călărași pentru susținere.

Drăgulin a fost însoțit de vicepreședintele Consiliului județean Călărași, Valentin Barbu, și de Emil Vieru, unul dintre jurnaliștii călărășeni.

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie