Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Președintele PNL Călărași Daniel Drăgulin a apăsat accelerația pentru alegerile locale. Acesta îl susține pe Mitică Pană pentru postul de primar la Oltenița

Joi, 23 ianuarie a.c., președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a făcut o vizită în Oltenița.

Scopul a fost acela de a prezenta candidatul pentru primăria Oltenița la alegerile locale de anul acesta. Preferatul lui Drăgulin este Mitică Pană, cel care este și președinte interimar al Organizației PNL Oltenița.

În timpul discuțiilor, Daniel Drăgulin a oferit celor din organizația PNL Oltenița, mai multe sfaturi pentru desfășurarea campaniei electorale. Învățăturile primarului călărășean au venit ca o dorință de a-i ridica ștacheta candidatului de la Oltenița, dorit de o parte a PNL Călărași.

Mitică Pană a mulțumit celor care îl sprijină în drumul său către candidatura la funcția de primar al Olteniței. Acesta s-a arătat încântat de decizia biroului județean PNL Călărași pentru susținere.

Drăgulin a fost însoțit de vicepreședintele Consiliului județean Călărași, Valentin Barbu, și de Emil Vieru, unul dintre jurnaliștii călărășeni.

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – (Tu) plecasei/văzusei, vorbisei etc. sau (Tu) …
Corespondenta la redactie