Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Oltenița va achiziționa un autoturism Duster

Pentru că ”Rabla” bate la ușă, conducerea Primăriei Oltenița s-a gândit la un schimb de autoturisme care să devină și avantajos.

Astfel, primarul Petre Țone spune că va da autoturismul Nubira societății Ecosal, acolo unde director este unul dintre oamenii fideli ai săi și PSD-ului. Așadar mașina va încăpea pe mâini bune, iar datorită unei HCL votată de consilierii oltenițeni, majoritatea sucită după 2012 deși poartă stindardul altor partide, primăria oltenițeană are astfel deschisă calea către perspectiva unor achiziții îmbucurătoare prin cei care reprezintă orașul, indiferent dacă cetățenii orașului doresc sau nu.

Mașina se va achiziționa pentru situații de urgență, în caz de inundații sau zăpadă.

”Ne-am gândit să achizionăm un Duster pentru situații de urgență, pentru situații în care avem zăpadă, inundații, în care avem tot felul de situații în care impune o mașină cu tracțiune integrală. Vom face o analiză…eu am solicitat celor care se ocupă să vadă preț-calitate. Dacă găsim la un preț mai bun și calitate mai bună o mașină străină, nu mă împiedică nimeni…nu neapărat îmbrăcăm doar haina patriotului și luăm Duster. Din informațiile mele, cea mai bună mașină Duster este, dar să lăsăm loc și dacă va fi mai ieftină o mașină la fel de bună, o vom lua pe aia mai ieftină.” a fost susținerea cauzei mașinii în fața consilierilor a primarului Petre Țone.

DSCN0012

Și dacă tot s-a răsuflat adevărul cum că banii taxelor marca Ponta – PSD, în speță acciza la motorină, au luat drumul primăriilor pesediste pentru campania din toamnă pentru prezidențiale, iar Țone poate fi liniștit acum că vor ajunge și aici ceva bănuți, este cazul ca Oltenița să achiziționeze un autoturism Duster, nu de alta dar este exact ce-i lipsea chelului caruia stăpânul i-a pus cercei din perle de cultură cu aur de 12 Karate : tichia de mărgăritar plafonată din oțel.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 3 =

9 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie