Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Oltenița va achiziționa un autoturism Duster

Pentru că ”Rabla” bate la ușă, conducerea Primăriei Oltenița s-a gândit la un schimb de autoturisme care să devină și avantajos.

Astfel, primarul Petre Țone spune că va da autoturismul Nubira societății Ecosal, acolo unde director este unul dintre oamenii fideli ai săi și PSD-ului. Așadar mașina va încăpea pe mâini bune, iar datorită unei HCL votată de consilierii oltenițeni, majoritatea sucită după 2012 deși poartă stindardul altor partide, primăria oltenițeană are astfel deschisă calea către perspectiva unor achiziții îmbucurătoare prin cei care reprezintă orașul, indiferent dacă cetățenii orașului doresc sau nu.

Mașina se va achiziționa pentru situații de urgență, în caz de inundații sau zăpadă.

”Ne-am gândit să achizionăm un Duster pentru situații de urgență, pentru situații în care avem zăpadă, inundații, în care avem tot felul de situații în care impune o mașină cu tracțiune integrală. Vom face o analiză…eu am solicitat celor care se ocupă să vadă preț-calitate. Dacă găsim la un preț mai bun și calitate mai bună o mașină străină, nu mă împiedică nimeni…nu neapărat îmbrăcăm doar haina patriotului și luăm Duster. Din informațiile mele, cea mai bună mașină Duster este, dar să lăsăm loc și dacă va fi mai ieftină o mașină la fel de bună, o vom lua pe aia mai ieftină.” a fost susținerea cauzei mașinii în fața consilierilor a primarului Petre Țone.

DSCN0012

Și dacă tot s-a răsuflat adevărul cum că banii taxelor marca Ponta – PSD, în speță acciza la motorină, au luat drumul primăriilor pesediste pentru campania din toamnă pentru prezidențiale, iar Țone poate fi liniștit acum că vor ajunge și aici ceva bănuți, este cazul ca Oltenița să achiziționeze un autoturism Duster, nu de alta dar este exact ce-i lipsea chelului caruia stăpânul i-a pus cercei din perle de cultură cu aur de 12 Karate : tichia de mărgăritar plafonată din oțel.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =

+ 52 = 56

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie