Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Profil de echipă : Onofrei Costel Cristinel și Drăgan Cristiana

Ce faci zilele astea ? Dacă îți propui să cunoști conceptul de echipă și dinamică de grup, aplică ce îți dorești și vino să-i cunoști. Fii alături de ei!

Avem alternativă la clasa politică din Oltenița iar ALTERNATIVA se cheamă ONOFREI COSTEL CRISTINEL.
Alături de DRĂGAN CRISTIANA, Oltenița are o echipă tânără și matură în același timp, o echipă care vă invită să-i cunoașteți profesionalismul, să-i fiți alături, o echipă devotată unor idealuri mărețe și principii sănătoase.

Într-o obișnuință în care doar șmecherii vor să iasă în față, Oltenița vrea să fie curată. Nu va fi așa decât cu ei.

Cristi CristianaAlegerile de anul acesta promit prin ei.
Aleargă alături de ei în maratonul electoral : el cu o bogată și impresionantă activitate în domeniul Finanțe-Bănci și cel managerial, ea cu o spectaculoasă ascensiune în activitatea sa de profesor de sport, cu abilități în funcții manageriale, în parteneriate încheiate prin proiecte, cu iscusință pedagogică.

”Primele experiențe profesionale le-am întâlnit la Navol Oltenița. Lucrul cu echipa constituie o permanentă provocare. Munca în echipă este o capacitate până la urmă. Ca să muncești împreună pentru a realiza o idee comună, constituie o salvare a multor ecuații,cu punctul culminant pe nume P.ROGRES. Obiectivele contează. În afara răspunderii cu acte financiar-contabile, am fost responsabil cu implementarea și asigurarea funcționării softului economic în societate. Pentru ca o echipă să lucreze bine, este nevoie de un lider care să gestioneze și fiecare dintre colegii de lucru să-și cunoască poziția în echipă…. În esență o echipă lucrează individual, contribuind la realizarea scopului comun de echipă. Exact ca într-un puzzle, fiecare adaugă bucățica lui pentru a crea un tot întreg…
Experiențele diverse, dar mai ales de lucru în echipă, au continuat cu munca de Office Jobs la SCCA Dunărea, apoi consilier de clientelă, consilier persoane juridice la BRD Oltenița, munca bancară culminând cu cea de Branch Manager la Bancpost SA Oltenița.
Tocmai în această lume competitivă, unde, pentru a-ți întări o poziție de multe ori se umblă cu dedesubturi, promovarea corectă este un atuu pentru A.RMONIA în echipă, pentru C.IVILIZAȚIE. Este bine să ne ridicăm pe propriile puteri,  Da, însă e vorba de încredere. De aceea, bazându-mă pe încrederea pe care o am în echipa din Primărie, unde sunt convins că există specialiști, oameni cu vastă experiență în domeniile lor, alături de Cristiana Drăgan, cu siguranță vom face multe împreună, vom fi ca o familie. În această formulă vom gândi, vom construi, vom asigura un viitor, vom veni cu soluții, perspective, vom crea, vom depăși obstacole obținând E.VOLUȚIA.
Astfel, luptând pentru Progres, Armonie, Civilizație, Evoluție, aducem P.A.C.E. în oraș.
Fiți alături de noi în bună PACE !”

Onofrei CristinelEl este Onofrei Costel Cristinel și vom mai vorbi despre el.
Candidatul pentru Primăria Oltenița din partea ALDE Onofrei Costel Cristinel, a absolvit Facultatea de Finanțe-Bănci. Are foarte multe conferințe de lucru ca participare și cursuri de specializare în domeniul analizelor financiare și manageriale.

”Am absolvit Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu din Oltenița, iar în anul 1996 Academia Națională de Educație Fizică și Sport din București.
În 2010 am absolvit masterul în Management Sportiv.
Am făcut parte din Echipa Națională a României de Fotbal Feminin.
Împreună cu echipa de fotbal ”Motorul” Oradea am câștigat titlul de dublă campioană națională (1996, 1997) .
Din 2008 fac parte din Biroul Federal al Federației Române Sportul pentru Toți București.
Am urmat 20 de cursuri de specialitate fiindcă am dorit să capăt experiență și din dorința de noutate. Printre cursuri menționez pe cel de metodist, instructor Federația Română Sportul pentru Toți.
Mi-a plăcut să particip la diferite conferințe și congrese naționale sau internaționale, atât în ideea provocării, pentru schimburi de experiență sau competitivitate, dar mai ales pentru a crea acel sentiment uman de cooperare, pentru a demonstra că noi, femeile, avem șanse egale cu bărbații în activitățile pe care le facem.
Am eleve cu care mă mândresc, cărora le-am transmis virusul competiției, fiindcă doar așa ne putem remarca. Am participat la Campionatul Mondial ”Sportul pentru Toți” din Lituania în 2012, la Local Citizen Pannel (Zagreb 2011), în 2012 la Congresul Move Week din Frankfurt, iar în urmă cu doi ani am ajuns și la Praga.
În luna aprilie a.c. am reprezentat România la Haga, la Forumul European al Sportului.
Dacă ne referim și la proiecte, voi menționa câteva dintre cele mai importante: Proiectul European ”Copii Activi, Părinți Activi” (2014)
Cu Petrescu Alina am participat la numeroase competiții. Astfel, m-am mândrit pentru că o elevă a reușit prin perseverență să obțină titlul de multiplă campioană la cros. Cu Alina am participat 4 ani consecutiv la competiții sportive, gen Olimpiada Națională a Sportului Școlar.
În anul 2015, am obținut cu echipa Liceului ”Nicolae Bălcescu” locul 3 la O.N.S.S. – fotbal feminin.”

Cris DraganEa este Drăgan Cristiana și vom mai vorbi despre ea.
Să nu uităm că profesoara de sport Cristiana Drăgan a fost director al Liceului ”Nicolae Bălcescu”, are două mandate de consilier local PNȚcd, iar din anul 2002 organizează diferite manifestări sportive în Oltenița pentru diverse ocazii festive sau sportive. Este președinte al Asociației Județene Sportul pentru Toți Călărași.

Vom continua să vorbim despre Onofrei Cristinel și Drăgan Cristiana, fiindcă avem cu cine și despre cine să vorbim, schimbarea nu poate veni decât cu doi tineri frumoși, antrenați să lupte și să participe la competiții. Schimbarea va veni cu un finanțist bancar și manager implicat și cu o profesoară metodistă, dascăl de excepție, iubită de copii.
Oamenii ca ei fac parte dintr-o societate curată. Vor veni cu programe, proiecte, idei, inițiative, dar mai ales cu dragoste, fiindcă fără dragoste nimic nu se construiește.
Așa vor lupta și pentru noi, pentru voi, pentru tineri și vârstnici, pentru toți oltenițenii, pentru oraș.
Alternativa pentru Primăria Oltenița de anul acesta : Onofrei Costel Cristinel.

Votezi P.A.C.E., votezi schimbarea : Onofrei Costel Cristinel candidat la Primăria Oltenița din partea ALDE – Alegerile locale 2016
Parteneriat de echipă Drăgan Cristiana
Succes pentru o carieră de succes !

Echipa Schimbarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 35 = 43

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie