Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 1 – 4 iunie 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi variabil, iar la începutul intervalului, cu totul izolat la munte și în nordul Moldovei vor mai fi condiții pentru averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, mai scãzute, spre 4 grade, în depresiuni, unde vor fi condiții de ceațã.

Fericire varaLuni 1 iunie

Vremea va fi caldã, cu temperaturi în ușoarã creștere, astfel cã maximele se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral și 29…30 de grade, local, în zonele de câmpie și podiș. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, averse și descãrcãri electrice dupã-amiaza și seara, pe arii restrânse în zona montanã și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai scãzute, spre 5 grade, în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de ceațã.

Marti 2 iunie

Vremea va fi predominant frumoasã și se va menține caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și seara când, pe arii restrânse la deal și la munte și izolat în centru și est vor fi averse și descãrcãri electrice. Izolat vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral și 30…31 de grade, local, în zonele de câmpie și podiș. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 18 grade.

Miercuri 3 iunie

Valorile termice vor rãmâne mai ridicate decât mediile climatologice specifice primei decade a lunii iunie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral și 31…32 de grade local, în zonele de câmpie, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și noaptea, când vor fi averse și descãrcãri electrice, local în zonele montane și pe arii mai restrânse în regiunile estice și sudice. Izolat vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor.

Joi 4 iunie

Vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod normal pentru început de iunie, dar va deveni ușor instabilã. Îndeosebi dupã-amiaza și noaptea vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului local la munte, pe arii restrânse în estul, centrul și sudul țãrii și izolat în rest. Vor fi condiții de grindinã, iar în zonele montane posibil cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 20 de grade.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 14…15 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 10 grade.

Luni 1 iunie

Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade, ușor mai scãzutã în zona Margueritepreorãșeneascã.

Marti 2 iunie

Vremea va fi în continuare caldã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Miercuri 3 iunie

Valorile termice vor rãmâne mai ridicate decât mediile climatologice specifice primei decade a lunii iunie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și seara când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Joi 4 iunie

Vremea se va menține mai caldã decât în mod normal pentru început de iunie, dar va deveni ușor instabilã. Îndeosebi seara vor fi înnorãri temporare și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

77 − 73 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie