Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 10 – 13 noiembrie 2014

Vremea in tara

La noapte

În zonele joase din sudul și din estul țãrii va fi cerul va fi înnorat, local se va semnala ceațã și pe arii restrânse burnițã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceața se va forma izolat spre dimineațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10…11 grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

Luni 10 noiembrie

Regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mai ridicate decât ar fi normal în aceastã perioadã din an în cea mai mare parte a țãrii, dar în special în vest și în centru, la deal și la munte. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasã, stratiformã și local se va semnala ceațã, izolat persistente și pe parcursul zilei și asociate cu burnița. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -4 grade.

Marti 11 noiembrie

NatureVremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit în a doua decadã a lunii noiembrie îndeosebi în vestul și centrul țãrii, la deal și la munte, unde cerul va fi variabil și doar în orele dimineților vor fi condiții de ceațã. În zonele joase din sud și din est, în special în prima parte a zilei și noaptea vor fi înnorãri și local ceațã asociatã izolat cu burnițã, condiții în care valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai scãzute în depresiuni, pânã la -4 grade în cele din Carpații Orientali.

Miercuri 12 noiembrie

În regiunile intracarpatice vremea se va menține mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã datã calendaristicã, cerul va fi temporar noros și cu totul izolat vor fi ploi slabe spre sfârșitul intervalului. În restul teritoriului, valorile termice diurne se vor situa în general în jurul mediilor climatologice specifice perioadei, înnorãrile vor fi persistente, va fi ceațã, îndeosebi în prima parte a zilei și noaptea și local burnițe sau ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 și 19 grade, iar cele minime între 3 și 12 grade.

Joi 13 noiembrie

În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, vremea va fi în general frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã din an, cerul va fi parțial noros și doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. În restul țãrii, înnorãrile vor fi persistente și local se vor semnala ploi slabe și burnițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele munților, iar spre sfârșitul intervalului pe spații mici și în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 8 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 11 grade. Izolat se va semnala ceațã.

Vreme in Oltenita

La noapte

Cerul va fi noros, se va semnala ceațã și burnițã, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 7…8 grade.Toamna_

Luni 10 noiembrie

Vor fi înnorãri și ceațã cu precãdere în prima parte a zilei și noaptea, asociate trecãtor cu burnițã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade.

Marti 11 noiembrie

Cerul va fi temporar noros și mai ales dimineața și noaptea va fi ceațã, asociatã trecãtor cu burnițã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 7…8 grade.

Miercuri 12 noiembrie

Cerul va fi noros, în prima parte a zilei și noaptea se va semnala ceațã și trecãtor vor fi burnițe sau ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi 12…13 grade, iar cea minimã de 8…9 grade.

Joi 13 noiembrie

Înnorãrile vor fi persistente și temporar se vor semnala burnițe sau ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 9 grade

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

44 + = 45

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie