Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 11-14 ianuarie 2016

Vremea în țară
La noapte

Cerul va avea înnorãri și vor fi precipitații predominant sub formã de ploaie pe arii relativ extinse în Vremea Ianuarieregiunile vestice, nordice și centrale și izolat în restul teritoriului. La munte precipitațiile vor fi mixte. Cu totul izolat vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, dar temporar și în Câmpia de Vest. Temperaturile minime, mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã, vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceațã îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice.

Luni 11 ianuarie

Vremea se va menține caldã pentru aceastã datã, cu valori termice maxime cuprinse, în general, între 6 și 14 grade și minime între -2 și 12 grade. Cerul va avea înnorãri îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale unde, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua pe arii extinse. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Cantitãțile de apã vor mai depãși pe arii restrânse 15…20 l/mp, cu precãdere în zona montanã. În restul teritoriului doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în vestul teritoriului, la munte și izolat în rest. Pe arii restrânse se va semnala ceațã, cu precãdere în sud și în sud-est.

Marți 12 ianuarie

Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros și local vor fi precipitații. Ziua va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Noaptea, lapovițã și trecãtor ninsoare vor fi izolat și în Maramureș, în Transilvania și în nordul Moldovei, iar la munte, treptat, vor predomina ninsorile. Vor fi condiții de polei. Îndeosebi ziua, vântul va prezenta intensificãri temporare în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -3 și 3 grade.

Miercuri 13 ianuarie

În vestul, centrul și nordul țãrii, valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã, iar cerul va avea înnorãri temporare. Vor cãdea precipitații, predominant sub formã de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, iar local în Banat, Crișana și în Transilvania și izolat în Moldova, în cursul zilei vor fi precipitații predominant sub formã de ploaie, iar noaptea de lapovițã și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar vremea se va menține caldã pentru aceastã perioadã. Vântul va prezenta intensificãri la munte și local în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -5 și 1 grad. Dimineața, izolat, în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

Joi 14 ianuarie

În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nord, nord-vest și la munte unde, pe arii restrânse, vor fi precipitații slabe, predominant sub formã de ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Noaptea înnorãrile se vor accentua în regiunile vestice și sud-vestice unde, local, vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificãri la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de ziua precedentã în regiunile sudice și sud-estice, vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va avea înnorãri, vor fi condiții de ploaie slabã în prima parte a intervalului și de ceațã spre dimineațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã, mai ridicatã decât în mod obișnuit la aceastã datã, va fi de 0…2 grade.

Cald iarnaLuni 11 ianuarie

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea unele înnorãri, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade, mai scãzutã, spre 0 grade, în zona preorãșeneascã.

Marti 12 ianuarie

Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare, iar în cursul zilei trecãtor va ploua și vântul va prezenta unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã va fi de -1…1 grad.

Miercuri 13 ianuarie

Vremea va fi caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de -3…-1 grad.

Joi 14 ianuarie

Deși valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã, acestea se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã de -4…-2 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 15 =

+ 69 = 75

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “spune-ţi-mi” sau “spuneţi-mi”, “scrie-ti-mi” sau “scrieţi-mi” …
Corespondenta la redactie