Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 11-14 martie 2015

Vremea în țară

La noapte
Cerul va fi temporar noros și mai ales spre dimineațã în sud-estul țãrii local va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, spre -9 grade. În zonele joase de relief, izolat vor fi condiții de ceațã.

Vreme-de-Primavara-Miercuri, 11 martie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã, în special în jumãtatea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri în sudul, estul și centrul țãrii și vor fi ploi în Dobrogea, Moldova și local în Muntenia și mai ales lapovițã și ninsoare în Carpații Orientali și pe arii restrânse în Carpații Meridionali. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua în toate regiunile și va ploua în vest, centru și nord și pe spații mai mici în rest, cu mențiunea cã în estul Transilvaniei și în zona deluroasã a Moldovei precipitațiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zãpadã. Punctiform cantitãțile de apã vor depãși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat.

Joi, 12 martie
În vest, nord și centru valorile termice diurne vor marca o scãdere, astfel cã vremea va deveni normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã, în timp ce în sud și sud-est se va menține ușor mai cald. Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi ziua va ploua în jumãtatea de vest a țãrii și pe arii mai restrânse în rest. În estul Transilvaniei și în zona deluroasã a Moldovei, precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, cantitãțile de apã mai pot depãși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în nordul, vestul și extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 5 grade.

Vineri, 13 martie
Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații, cu precãdere ziua, local în sud-vestul și nord-estul țãrii și pe spații mai restrânse în celelalte regiuni. Acestea vor fi sub formã de ploaie, exceptând zona montanã unde va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 5 grade.

Sâmbătă, 14 martie
Cerul va continua sã prezinte înnorãri și temporar, pe spații restrânse, se vor semnala precipitații slabe, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în sud și est. Acestea vor fi mixte la munte și sub formã de ploaie și burnițã în restul zonelor. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 și 5 grade.

Vremea în Oltenița

La noapte
Cerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Imagine ghioceiMiercuri, 11 martie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și trecãtor vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

Joi, 12 martie
Regimul termic va fi ușor mai ridicat decât normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

Vineri, 13 martie
Cerul va fi temporar noros și trecãtor vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade.

Sâmbătă, 14 martie
Cerul va continua sã prezinte temporar înnorãri și trecãtor, îndeosebi în partea a doua a intervalului, vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 2…4 grade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 85 = 90

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie