Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 11-14 martie 2015

Vremea în țară

La noapte
Cerul va fi temporar noros și mai ales spre dimineațã în sud-estul țãrii local va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, spre -9 grade. În zonele joase de relief, izolat vor fi condiții de ceațã.

Vreme-de-Primavara-Miercuri, 11 martie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã, în special în jumãtatea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri în sudul, estul și centrul țãrii și vor fi ploi în Dobrogea, Moldova și local în Muntenia și mai ales lapovițã și ninsoare în Carpații Orientali și pe arii restrânse în Carpații Meridionali. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua în toate regiunile și va ploua în vest, centru și nord și pe spații mai mici în rest, cu mențiunea cã în estul Transilvaniei și în zona deluroasã a Moldovei precipitațiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zãpadã. Punctiform cantitãțile de apã vor depãși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat.

Joi, 12 martie
În vest, nord și centru valorile termice diurne vor marca o scãdere, astfel cã vremea va deveni normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã, în timp ce în sud și sud-est se va menține ușor mai cald. Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi ziua va ploua în jumãtatea de vest a țãrii și pe arii mai restrânse în rest. În estul Transilvaniei și în zona deluroasã a Moldovei, precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, cantitãțile de apã mai pot depãși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în nordul, vestul și extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 5 grade.

Vineri, 13 martie
Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații, cu precãdere ziua, local în sud-vestul și nord-estul țãrii și pe spații mai restrânse în celelalte regiuni. Acestea vor fi sub formã de ploaie, exceptând zona montanã unde va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 5 grade.

Sâmbătă, 14 martie
Cerul va continua sã prezinte înnorãri și temporar, pe spații restrânse, se vor semnala precipitații slabe, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în sud și est. Acestea vor fi mixte la munte și sub formã de ploaie și burnițã în restul zonelor. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 și 5 grade.

Vremea în Oltenița

La noapte
Cerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Imagine ghioceiMiercuri, 11 martie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și trecãtor vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

Joi, 12 martie
Regimul termic va fi ușor mai ridicat decât normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

Vineri, 13 martie
Cerul va fi temporar noros și trecãtor vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade.

Sâmbătă, 14 martie
Cerul va continua sã prezinte temporar înnorãri și trecãtor, îndeosebi în partea a doua a intervalului, vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 2…4 grade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 5 =

− 3 = 7

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie