Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 12 – 15 ianuarie 2015

Vremea in tara

La noapte
Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge, iar vântul va sufla tare, cu peste 80…90 km/h pe creste, viscolind și troienind zãpada. În regiunile din vestul, centrul și nordul țãrii vor fi precipitații predominant sub formã de ninsoare, pe arii extinse, dar slabe cantitativ. În sudul Moldovei, în Muntenia și în DoNinsoarebrogea va ploua în prima parte a nopții, apoi ploile se vor transforma local în lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale, temporare, cu viteze mai mari în sudul Olteniei, unde rafalele vor atinge 60…70 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între -4 și 4 grade.

Luni, 12 ianuarie
Valorile termice vor marca o scãdere fațã de intervalul anterior, astfel cã cele maxime se vor încadra în general între 0 și 7 grade, iar minimele între -9 și 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare. În zona de munte vor mai fi ninsori slabe, în sud-est în prima parte a zilei local vor fi precipitații mixte, iar în regiunile nord-vestice va ninge slab la început, apoi vor fi și lapovițe sau ploi ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificãri locale, iar pe creste va sufla tare, trecãtor viscolind ninsoarea. Spre dimineațã izolat va apãrea ceața.

Marti, 13 ianuarie
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil la senin, dar se va semnala ceațã, pe arii restrânse în orele dimineții și cu caracter local noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 9 grade, iar cele minime între -16 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 3…5 grade în Dealurile de Vest.

Miercuri, 14 ianuarie
Vremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã în aproape toatã țara, dar în special în zonele deluroase. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri noaptea în vestul, centrul și nordul țãrii, însã doar izolat vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -12 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase local va fi ceațã, care izolat poate persista și peste zi.

Joi, 15 ianuarie
În cea mai mare parte a țãrii, vremea va fi predominant frumoasã și se va menține mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 1 și 11 grade, iar cele minime între -8 și 1 grad, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -12 grade. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase, local va fi ceațã.

Vremea in Oltenita

La noapte
Cerul va avea înnorãri și vor fi precipitații slabe, la început ploi, iar spre dimineațã și lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 1…2 grade.

Luni, 12 ianuarie
Vremea se va rãci. Cerul va fi variabil, cu înnorãri la începutul zilei când vor fi posibile precipitații mixte, slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -4 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Marti, 13 ianuarie
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, dar se va semnala ceațã, în special pe timpul nopții.Soare iarna Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de -3…-2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Miercuri, 14 ianuarie
Vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de -3 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Joi, 15 ianuarie
Vremea se va menține predominant frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de -3…-1 grad. Vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =

23 + = 29

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie