Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 12-15 iunie

Vremea in tara
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în regiunile vestice, nordice și centrale, precum și îStrop Soaren zonele de deal și de munte, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtã duratã se vor semnala doar izolat. Cantitãțile de apã vor depãși punctiform 20…25 l/mp și vor mai fi condiții de grindinã. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral.

Duminica 12 iunie
Vremea va deveni instabilã, iar valorile termice vor scãdea în cea mai mare parte a țãrii, dar mai ales în jumãtatea de nord, unde se vor situa sub normele climatologice ale datei. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 27 de grade. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va fi mai mult noros, va ploua mai ales sub formã de aversã și trecãtor se vor semnala descãrcãri electrice. În sud-estul și sudul extrem, înnorãrile se vor accentua mai ales spre orele serii și în cursul nopții, când vor fi frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului și local averse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat, mai ales la munte, 30 l/mp. Temperaturile minime se vor situa între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și nordul Moldovei și 19 grade pe litoral.

Luni 13 iunie
Vremea se va menține în general instabilã și va deveni rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în majoritatea regiunilor. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat va cãdea grindinã, iar cantitãțile de apã vor fi mai însemnate mai ales la deal și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 18 grade.

 Marti 14 iunie
Vremea va fi în continuare în general instabilã în cursul zilei, iar valorile termice vor marca o creștere, cu precãdere în sud-vest și în nord-est. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse și descãrcãri electrice, în majoritatea regiunilor. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-vest, centru și pe crestele montane, dar trecãtor și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 și 18 grade.

 Miercuri 15 iunie
Vremea se va încãlzi în toatã țara. În vest, nord-vest și centru, precum și la munte, mai ales dupã-amiaza și seara, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse locale, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 19 grade.

Vremea in Oltenita
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri la începutul nopții, când vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 14…16 grade.

Veselie SoareDuminica 12 iunie
Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 16…17 grade.

 Luni 13 iunie
Vremea va fi rãcoroasã și se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri și temporar vor fi ploi, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 15…16 grade.

 Marti 14 iunie
Vremea va fi în continuare rãcoroasã și în general instabilã în cursul zilei. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

 Miercuri 15 iunie
Vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 15…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − twelve =

85 − = 78

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie