Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 12-15 martie 2016

Vremea în țară
La noapte

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în regiunile sudice și estice și local La Munteîn rest. În zona de munte, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în jumãtatea de est a Munteniei, pe crestele montane, iar spre dimineațã și în Delta Dunãrii. Temperaturile minime se vor situa între -1 și 7 grade.

Sâmbătă 12 martie

Vremea va fi în general închisã, local va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, dar pe arii restrânse și în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime se vor situa între -2 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Duminică 13 martie

În regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar noaptea, în Moldova, trecãtor vor fi și precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare. În Oltenia și în Muntenia, izolat, cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și pe arii restrânse vor cãdea ploi, iar în estul Transilvaniei, spre dimineațã, și lapovițã. La munte vor predomina ninsorile slabe cantitativ. Vântul va avea intensificãri în zona montanã, în sud și în sud-est, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, cu cele mai mari valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade.

Luni 14 martie

Valorile termice vor marca o scãdere, în toatã țara, mai accentuatã în cursul nopții, când vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sudice și de rãsãrit, unde doar izolat vor cãdea precipitații slabe, mixte. La munte, pe arii restrânse, va ninge slab. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, iar în cursul zilei și în sud-est, în timp ce, în celelalte zone va fi slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -6 și 0 grade. În interiorul arcului carpatic vor fi condiții de brumã.

Marți 15 martie

Valorile termice diurne vor continua sã scadã, în cea mai mare parte a țãrii, iar cele nocturne vor marca o ușoarã creștere. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade. Cerul va fi mai mult noros. Vor cãdea precipitații, local, predominant sub formã de ninsoare în nord, în nord-est și în centru, mixte în vest și doar izolat predominant ploi în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în zona montanã înaltã.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va fi noros și temporar va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Ploaie MartieSâmbătă 12 martie

Vremea va fi în general închisã și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade.

Duminică 13 martie

Cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va avea intensificãri mai ales dupã-amiaza și noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

Luni 14 martie

Valorile termice vor marca o scãdere fațã de cele din intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul moderat cu intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã se va situa între -2 și 0 grade.

Marți 15 martie

Cerul va fi mai mult noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat, iar regimul termic va crește ușor. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã se va situa între 0 și 2 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =

− 1 = 6

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie