Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 12-15 martie 2016

Vremea în țară
La noapte

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în regiunile sudice și estice și local La Munteîn rest. În zona de munte, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în jumãtatea de est a Munteniei, pe crestele montane, iar spre dimineațã și în Delta Dunãrii. Temperaturile minime se vor situa între -1 și 7 grade.

Sâmbătă 12 martie

Vremea va fi în general închisã, local va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, dar pe arii restrânse și în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime se vor situa între -2 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Duminică 13 martie

În regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar noaptea, în Moldova, trecãtor vor fi și precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare. În Oltenia și în Muntenia, izolat, cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și pe arii restrânse vor cãdea ploi, iar în estul Transilvaniei, spre dimineațã, și lapovițã. La munte vor predomina ninsorile slabe cantitativ. Vântul va avea intensificãri în zona montanã, în sud și în sud-est, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, cu cele mai mari valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade.

Luni 14 martie

Valorile termice vor marca o scãdere, în toatã țara, mai accentuatã în cursul nopții, când vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sudice și de rãsãrit, unde doar izolat vor cãdea precipitații slabe, mixte. La munte, pe arii restrânse, va ninge slab. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, iar în cursul zilei și în sud-est, în timp ce, în celelalte zone va fi slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -6 și 0 grade. În interiorul arcului carpatic vor fi condiții de brumã.

Marți 15 martie

Valorile termice diurne vor continua sã scadã, în cea mai mare parte a țãrii, iar cele nocturne vor marca o ușoarã creștere. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade. Cerul va fi mai mult noros. Vor cãdea precipitații, local, predominant sub formã de ninsoare în nord, în nord-est și în centru, mixte în vest și doar izolat predominant ploi în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în zona montanã înaltã.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va fi noros și temporar va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Ploaie MartieSâmbătă 12 martie

Vremea va fi în general închisã și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade.

Duminică 13 martie

Cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va avea intensificãri mai ales dupã-amiaza și noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

Luni 14 martie

Valorile termice vor marca o scãdere fațã de cele din intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul moderat cu intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã se va situa între -2 și 0 grade.

Marți 15 martie

Cerul va fi mai mult noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat, iar regimul termic va crește ușor. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã se va situa între 0 și 2 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 63 = 68

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă structura “false aparenţe”? False aparenţe? Aparenţe autentice, adevărate? Internetul, …
Corespondenta la redactie