Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 14-17 iulie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va prezenta înnorãri în cea mai mare parte a țãrii și, pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și Soare vesel si noriintensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, cantitãțile de apã pot depãși 15 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

Marți 14 iulie
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporare și se vor semnala averse, trecãtor însoțite de descãrcãri electrice, local în nordul, centrul și estul țãrii și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în Banat, Oltenia și la munte, dar trecãtor și în celelalte regiuni, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

Miercuri 15 iulie
Vremea se va menține în general instabilã în centrul, nordul și nord-estul țãrii, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasã și se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtã duratã, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade pe litoral.

Joi 16 iulie
Vremea va fi predominant frumoasã, dar cãlduroasã în orele amiezii în vestul și sudul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în regiunile estice, centrale și la munte, unde izolat se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în nordul Moldovei și 35…36 de grade izolat în Oltenia, iar cele minime între 12 și 21 de grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 8 grade.

Vineri 17 iulie
Vremea se va menține frumoasã, dar va fi cãlduroasã în orele amiezii îndeosebi în vestul și sudul țãrii. Cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral și în depresiuni și 35 de grade, izolat în Banat și Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va avea unele înnorãri și vor fi condiții pentru averse slabe, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

La baieMarți 14 iulie
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va prezenta înnorãri temporare și, mai ales dupã-amiaza și seara, vor fi ploi slabe, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Miercuri 15 iulie
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Joi 16 iulie
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 17…19 grade.

Vineri 17 iulie
Vremea se va menține frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 13 =

55 − = 51

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie