Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 14-17 iulie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va prezenta înnorãri în cea mai mare parte a țãrii și, pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și Soare vesel si noriintensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, cantitãțile de apã pot depãși 15 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

Marți 14 iulie
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporare și se vor semnala averse, trecãtor însoțite de descãrcãri electrice, local în nordul, centrul și estul țãrii și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în Banat, Oltenia și la munte, dar trecãtor și în celelalte regiuni, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

Miercuri 15 iulie
Vremea se va menține în general instabilã în centrul, nordul și nord-estul țãrii, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasã și se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtã duratã, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade pe litoral.

Joi 16 iulie
Vremea va fi predominant frumoasã, dar cãlduroasã în orele amiezii în vestul și sudul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în regiunile estice, centrale și la munte, unde izolat se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în nordul Moldovei și 35…36 de grade izolat în Oltenia, iar cele minime între 12 și 21 de grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 8 grade.

Vineri 17 iulie
Vremea se va menține frumoasã, dar va fi cãlduroasã în orele amiezii îndeosebi în vestul și sudul țãrii. Cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral și în depresiuni și 35 de grade, izolat în Banat și Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va avea unele înnorãri și vor fi condiții pentru averse slabe, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

La baieMarți 14 iulie
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va prezenta înnorãri temporare și, mai ales dupã-amiaza și seara, vor fi ploi slabe, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Miercuri 15 iulie
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Joi 16 iulie
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 17…19 grade.

Vineri 17 iulie
Vremea se va menține frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

32 + = 33

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie