Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 14-18 februarie

Vremea in tara
La noapteOmuleti Zapada
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile estice și de sud-est, unde, pe arii restrânse, va ninge slab, iar izolat și trecãtor, vor fi și ploi sau lapovițã, favorizând producerea de polei. În restul teritoriului, doar izolat vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, în Moldova și Dobrogea. În zonele joase de relief, local, va fi ceațã. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -12 și -2 grade.

Miercuri 15 februarie
Temperaturile diurne vor continua sã creascã ușor, în special în regiunile intracarpatice, precum și la deal și munte, unde se vor înregistra valori ușor peste mediile multianuale. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul țãrii, unde vor mai fi înnorãri și pe arii restrânse, trecãtor, vor mai fi precipitații slabe, predominant ninsori, care vor favoriza depunerile de polei. Vântul va avea intensificãri temporare, mai ales ziua, în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 11 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -14 și 0 grade. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceațã.

Joi 16 februarie
Vremea va fi în general frumoasã, iar în regiunile intracarpatice va fi și ușor mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare la începutul zilei în sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și 0 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud și est, va fi ceațã asociatã cu depunere de chiciurã, cu precãdere în cursul nopții.

Vineri 17 februarie
Vremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã, îndeosebi în vestul, nord-vestul și centrul țãrii, precum și în zonele de deal și de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea în nord-vest, unde, pe arii restrânse, vor fi precipitații slabe mixte. În zonele joase, cu precãdere din sud și din est, local va fi ceațã, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 2 grade.

Sambata 18 februarie
Vremea va fi caldã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros, iar în sud, est, centru, precum și la munte, izolat vor fi condiții pentru precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime, în creștere fațã de ziua precedentã, mai ales în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Iarna CaldVremea in Oltenita
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de -8…-6 grade. Vor fi condiții de ceațã.

Miercuri 15 februarie
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul, mai mult senin în cursul zilei, va avea unele înnorãri noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de -8…-7 grade.

Joi 16 februarie
Vremea va fi în general frumoasã, dar rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în primele ore ale zilei. Vor fi condiții de fulguialã. Mai ales noaptea, va fi ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 0…2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -9 grade.

Vineri 17 februarie
Vremea se va încãlzi ușor fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea va fi ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã. Temperatura maximã va fi de 4…5 grade, iar cea minimã de -5…-4 grade.

Sambata 18 februarie
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -4…-3 grade. Vor fi condiții de ceațã, mai ales dimineața și noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =

12 − = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie