Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 15-18 aprilie 2016

Vremea în țară
La noapte

Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și în cea mai mare parte a țãrii vor fi averse și descãrcãri electrice. La munte, la peste 1800 m, se vor semnala precipitații mixte. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp, mai ales în zonele montane și deluroase. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va avea intensificãri în toate regiunile, iar pe crestele montane va sufla tare. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade.

Vineri 15 aprilie

Vremea va continua sã se rãceascã în cea mai mare parte a țãrii, dar îndeosebi în regiunile estice. În nord,Vacanta Munte centru și est precum și la munte, cerul va fi temporar noros, mai ales ziua local va ploua, iar izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. Ploile vor fi și sub formã de aversã și mai pot fi descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie reduse. În zona montanã înaltã, trecãtor, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificãri îndeosebi în regiunile centrale, sudice și estice, unde se vor depãși, local, viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane vor fi rafale de peste 90 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Sâmbătă 16 aprilie

Vremea va fi predominant frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în extremitatea nordicã a țãrii, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei, în zona montanã înaltã, precum și în regiunile nordice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în Delta Dunãrii și 26 de grade în sudul Banatului, al Olteniei și al Munteniei, iar cele minime între 6 și 15 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 2 grade.

Duminică 17 aprilie

Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, îndeosebi dupã-amiaza și noaptea, în regiunile vestice, nordice și centrale și în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar temporar și în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, iar cele minime, în general, între 6 și 15 grade.

Luni 18 aprilie

Vremea se va menține deosebit de caldã, pentru aceastã datã, în sudul și sud-estul țãrii, iar în restul teritoriului, regimul termic va marca o scãdere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15…17 grade în nordul Moldovei, pânã în jurul a 30 de grade în sudul Bãrãganului și partea continentalã a Dobrogei. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare la munte, în regiunile nordice, centrale și de rãsãrit, unde mai ales spre searã și în prima parte a nopții, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vor fi condiții de cãderi de grindinã. Cantitãțile de apã pot fi mai însemnate, în zona Carpaților de Curburã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar temporar și în zonele centrale și estice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va fi tempoar noros și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Tablou NarciseVineri 15 aprilie

Valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Astfel, temperatura maximã va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, când și vântul va avea intensificãri, cu viteze de peste 50…60 km/h. Condițiile de ploaie vor fi reduse

Sâmbătă 16 aprilie

Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimã de 10…11 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică 17 aprilie

Vremea va fi frumoasã și deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 26…28 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Luni 18 aprilie

Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…29 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 89 = 93

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă structura “false aparenţe”? False aparenţe? Aparenţe autentice, adevărate? Internetul, …
Corespondenta la redactie