Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 15-18 august 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi mai mult senin în regiunile sudice, dar va avea unele înnorãri în nordul țãrii unde, izolat, vor fi Apa Mariiploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile minime se vor situa între 6 grade în depresiuni și 20 de grade pe litoral.

Luni 15 august
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor, devenind normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã. Cerul, mai mult senin în regiunile sudice, va avea înnorãri temporare în regiunile nordice și centrale, unde local, mai ales dupã-amiaza și noaptea, se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul teritoriului și 32 de grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 10 și 21 de grade.

Marți 16 august
În vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zonele de deal și de munte, vor fi înnorãri temporare și, local, averse și descãrcãri electrice. Punctiform cantitãțile de apã pot fi însemnate și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în estul Transilvaniei și 33 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 21 de grade.

Miercuri 17 august
Cerul va avea înnorãri îndeosebi în a doua parte a intervalului în vestul, centrul și nordul țãrii, dar și în zona montanã, unde local vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene iși vor face apariția izolat, mai ales în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 21 de grade.

Joi 18 august
Cerul va fi temporar noros și local, mai ales în zonele de deal și de munte, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 23 de grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 12…14 grade.

Umbrele LitoralLuni 15 august
Vremea se va menține frumoasã și va continua sã se încãlzeascã ușor, devenind normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Marți 16 august
Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Miercuri 17 august
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, dar condițiile de averse și descãrcãri electrice vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã de 17…19 grade, ușor mai micã în zona preorãșeneascã.

Joi 18 august
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și condiții pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã de 17…19 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 4 =

+ 22 = 24

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie