Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 17 – 19 noiembrie 2014

Luni, 17 noiembrie 2014, vremea în România va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată calendaristică. Ziua va ploua în majoritatea zonelor, în timp ce noaptea aria ploilor se va restrânge către nordul și nord-estul țării. În zona montană înaltă, trecător, vor fi și precipitații mixte. Ploi_Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte și izolat în restul teritoriului. Se va semnala local ceață, cu precădere în cursul nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

În Oltenița, cerul va fi noros, iar pe parcursul zilei temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 5…6 grade. Se va semnala ceață, mai ales în a doua parte a nopții.

Marți, 18 noiembrie 2014 vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, iar cerul va fi mai mult noros. Va ploua local în jumătatea de vest a țării, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi burnițe sau ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Local se va semnala ceață, în special în regiunile extracarpatice, la începutul zilei.

În Oltenița, cerul va fi mai mult noros. În orele dimineții vor fi condiții de ceață și burniță, iar noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, reprezentând valori mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei.

PloiosMiercuri, 19 noiembrie 2014 în cea mai mare parte a țării, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele înregistrate în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse, îndeosebi în est și în sud-est. În cursul nopții în zona Carpaților Orientali ploile se vor transforma în lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade.

În Oltenița, valorile de temperatură se vor menține peste cele normale ale datei, astfel că maxima va fi de 12…14 grade, iar minima de 6…8 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va deveni moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − five =

− 5 = 2

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie