Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 19-22 decembrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi noros în vestul, centrul, nordul și nord-estul țãrii, iar în rest va avea înnorãri temporare. Vor fi Prognoza iarnaploi slabe sau burnițe, local în Crișana și Maramureș și doar cu totul izolat în rest. La munte, cu precãdere în Munții Apuseni și nordul Carpaților Orientali, pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe mixte. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 3 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceațã.

Sâmbătă 19 decembrie
Valorile termice vor marca o creștere ușoarã fațã de ziua precedentã și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului în special în regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros în Oltenia și Muntenia, în timp ce în restul teritoriului înnorãrile vor persista în cea mai mare parte a intervalului. Pe arii restrânse va ploua slab în regiunile vestice și sud-vestice, iar în zona de munte vor cãdea precipitații mixte. În restul țãrii, doar cu totul izolat vor fi posibile burnițe sau ploi slabe. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1…2 grade, izolat în centru și 10…11 grade în dealurile subcarpatice din sud, iar cele minime, se vor situa între -5 și 5 grade. Dimineața și noaptea, local, în zonele joase de relief se va semnala ceațã.

Duminică 20 decembrie
Vremea va fi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, dar mai ales în dealurile subcarpatice și la munte. În zonele joase din vest, centru și nord-est și pe arii mai restrânse în cele din sud va fi ceațã sau nebulozitate joasã, posibil persistentã și trecãtor asociatã cu burnițã. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat, dimineața și noaptea se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în zonele cu ceațã persistentã și 11…13 gade în nordul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime, se vor situa, în general, între -6 și 2 grade.

Luni 21 decembrie
Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã, în special la deal și la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în cursul nopții în nord-vestul țãrii, însã doar izolat vor fi posibile ploi slabe. În zonele joase de relief va fi nebulozitate joasã sau ceațã, pe arii restrânse persistentã și posibil asociatã cu burnițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0…2 grade în zonele cu ceațã persistentã și 14…15 grade în dealurile subcarpatice din sud, iar cele minime, se vor situa, în general, între -5 și 3 grade.

Marți 22 decembrie
Vremea se va menține mult mai caldã decât în mod normal în aceastã perioadã a anului în special la deal și la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile intracarpatice, dar numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe sau burnițe. În zonele joase de relief, local se va semnala ceațã, iar în sud-est, nebulozitatea joasã sau ceața, posibil va persista. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, cu valori mai scãzute în zonele cu ceațã persistentã, iar cele minime, se vor situa între -5 și 5 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi temporar noros și mai ales în zona preorãșeneascã vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de -2…0 grade.

Pe campSâmbătă 19 decembrie
Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de -1…0 grade.

Duminică 20 decembrie
Cerul va fi variabil, iar dimineața, dar mai ales noaptea se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã de -2…0 grade.

Luni 21 decembrie
Cerul va fi temporar noros, iar mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de -1…0 grade.

Marți 22 decembrie
Nebulozitatea joasã sau ceața vor persista mai ales în primele ore ale zilei și din nou noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã de 0…2 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 2 =

− 2 = 8

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie