Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 22-25 aprilie 2015

Vremea în țară
La noapte

Cerul va fi variabil în sud-vestul țãrii și va prezenta înnorãri temporare în rest. Vor fi precipitații slabe, sub formã de ploaie și trecãtor lapovițã, pe arii restrânse în Moldova și Transilvania, iar în Muntenia și cu totul izolat în celelalte regiuni va ploua. În zona de munte precipitațiile vor fi mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la munte. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 7 grade. Pe spații mici în regiunile intracarpatice și în zona subcarpaticã din sud se va semnala brumã.

Miercuri, 22 aprilie 2015

Copac infloritVremea va fi în continuare rece pentru aceastã datã, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când pe arii restrânse va ploua slab, în Muntenia, Dobrogea, Moldova și Transilvania și posibil, izolat în rest. În zona de munte, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va avea unele intensificãri în prima parte a intervalului, la munte, în est și trecãtor în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între -3 și 4 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali pânã spre -7…-6 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral. Noaptea, se va produce brumã în nord și centru și pe arii mai restrânse în restul țãrii.

Joi, 23 aprilie 2015

Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi în toate regiunile, astfel cã regimul termic se va situa în limitele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil în estul teritoriului și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade pe litoral și 20…21 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime se vor situa între 0 și 10 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -4 grade. Noaptea, îndeosebi în depresiunile intramontane, izolat se va forma brumã.

Vineri, 24 aprilie 2015

Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice vor continua sã creascã fațã de ziua anterioarã la scara întregii țãri, situându-se ușor peste cele climatologic normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul mai mult senin ziua, se va înnora treptat seara și în cursul nopții în vestul și sud-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse își vor face apariția averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri izolate și trecãtoare în prima parte a intervalului în zona Deltei Dunãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 11 grade, mai scãzute în depresiuni.

Sâmbătă, 25 aprilie 2015

Vremea se va menține în general frumoasã și caldã pentru ultima decadã a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza, când local în zonele de munte și izolat în rest, vor fi averse slabe și trecãtor descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 2 și 9 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va avea înnorãri și trecãtor va ploua slab, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 3…5 grade.

Miercuri, 22 aprilie 2015

Vremea se va menține rece pentru aceastã datã, cu o maximã în jurul valorii de 13 grade și o minimã de 2…3 grade, mai scãzutã în aria preorãșeneascã pânã spre 0 grade, unde vor fi condiții de brumã. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Vreme de primavaraJoi, 23 aprilie 2015

Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi, astfel cã regimul termic se va încadra în limite normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar minima de 5…6 grade, mai scãzutã la periferia orașului.

Vineri, 24 aprilie 2015

Vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã fațã de ziua anterioarã, devenind ușor mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã datã din an. Cerul va fi mai mult senin în cea mai mare partea a intervalului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 8…9 grade, ușor mai coborâtã la periferia orașului.

Sâmbătă, 25 aprilie 2015

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori de temperaturã ușor peste mediile climatologice specifice acestei date din an, urmând a se înregistra o maximã de 23…24 de grade și o minimã de 8…9 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul zilei, când trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =

− 1 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie