Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 22-25 august 2015

Vremea in tara
La noapte
Cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile estice, unde înnorãrile vor fi temporare. Va ploua în Vacanta la munteCrișana, Banat, Oltenia, local în Muntenia, Dobrogea și izolat în Transilvania și Maramureș. În vestul, în sudul țãrii și la munte, cu totul izolat, se vor mai depãși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între 6 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în Delta Dunãrii.

Sambata 22 august
Vremea va fi rece pentru aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade în Delta Dunãrii. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de sud-vest a țãrii și va prezenta înnorãri temporare în celelalte regiuni. Va ploua, mai ales ziua, pe arii extinse în Crișana, Banat, Oltenia, local în Muntenia, Dobrogea și posibil izolat în restul teritoriului. Cantitãțile de apã vor mai putea depãși, cu totul izolat 20…25 l/mp în vestul, în sudul țãrii și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, pe arii restrânse în regiunile sudice.

Duminica 23 august
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice vor crește ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi, îndeosebi ziua, pe spații restrânse în regiunile vestice, sudice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade în Delta Dunãrii.

Luni 24 august
Valorile termice vor continua sã creascã la nivelul întregii țãri și se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei, în regiunile estice și sudice, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare pe litoral, iar spre sfârșitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 21 de grade în deltã.

Marti 25 august
Valorile termice diurne vor mai crește ușor fațã de ziua precedentã, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge sã se situeze între 25 și 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri seara și în cursul nopții în regiunile vestice și nord-vestice, unde izolat vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în Banat și pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 21 de grade.

Vremea in Oltenita
La noapte
Cerul va fi mai mult noros și trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 13…15 grade.

Sambata 22 august
Vremea va fi rece. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecãtor va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea cerul va deveni variabil și vântul va slãbi în intensitate. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

Vremea_augustDuminica 23 august
Vremea se va încãlzi fațã de ziua precedentã, astfel cã temperatura maximã va fi de 25…26 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 12…14 grade.

Luni 24 august
Vremea va deveni normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, mai ridicatã fațã de cea din ziua precedentã, va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Marti 25 august
Temperatura aerului va mai crește ușor fațã de ziua anterioarã, astfel încât se va înregistra o maximã de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 16…17 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 3

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie