Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23-26 aprilie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sud-vestice și sudice, dar condițiile de ploi slabe, izolate, Primavara Ploioasavor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, mai scãzute spre -1…0 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor mai fi condiții de brumã.

Sâmbătă 23 aprilie
Vremea va deveni în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, îndeosebi dupã-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala în zona de munte și în sud-vest și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitãțile de apã vor putea fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade.

Duminică 24 aprilie
Vremea va fi în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în regiunile din jumãtatea vesticã a țãrii și la munte, unde cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Izolat va cãdea grindinã. Spre sfârșitul nopții, în zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, iar cele minime, în general, între 3 și 9 grade.

Luni 25 aprilie
Vremea se va menține în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice în majoritatea zonelor țãrii. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar în zona înaltã vor predomina ninsorile. Izolat, cantitãțile de apã vor fi însemnate și se mențin condiții de grindinã. Vântul va sufla moderat cu unele intensificãri în Oltenia, nordul Moldovei și izolat în Dobrogea și Câmpia de Vest. Temperatura aerului, în scãdere accentuatã în regiunile din jumãtatea nordicã a țãrii, va avea maxime cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 20 grade în Luncã Dunãrii, iar cele minime între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 11 grade pe litoral.

Marți 26 aprilie
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a intervalului în regiunile din jumãtatea esticã a teritoriului, unde pe arii relativ extinse va ploua. În restul teritoriului va mai ploua izolat, în primele ore ale zilei. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în Banat, Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea. Temperatura aerului, în scãdere în jumãtatea sudicã, va avea maxime între 9 și 16 grade și minime, în general, între -1 și 8 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre sfârșitul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 8…10 grade.

Cos OuaSâmbătă 23 aprilie
Cerul va avea innorãri îndeosebi în a doua parte a intervalului și vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

Duminică 24 aprilie
Vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri și averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã în jur de 9 grade.

Luni 25 aprilie
Instabilitatea atmosfericã se va menține și vor fi averse, posibil descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 7…8 grade.

Marți 26 aprilie
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în timpul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura aerului, în scãdere, va avea maxima în jurul valorii de 11 grade, iar minima va fi de 5…6 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 51 = 52

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă structura “false aparenţe”? False aparenţe? Aparenţe autentice, adevărate? Internetul, …
Corespondenta la redactie