Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23-26 august 2016

Vremea în țară
La noapte
Gradul de instabilitate atmosfericã va fi ridicat, iar înnorãrile vor fi temporar accentuate. Local în zona deMare Soare munte precum și în sudul, centrul și nord-estul țãrii și izolat în rest se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, vor fi însoțite și de vijelii și cãderi de grindinã, iar cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 și 25 de grade.

Marți 23 august
Vremea se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse și descãrcãri electrice în zonele montane, în sudul, centrul și nord-estul țãrii și pe arii restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și punctiform 35…40 l/mp. Pe spații mici vor fi cãderi de grindinã. Intensificãri ale vântului se vor semnala local în Moldova și Dobrogea, dar și în timpul averselor, când trecãtor pot lua aspect de vijelie. Valorile termice diurne vor crește ușor în vest și nord-vest, dar vor marca o scãdere în celelalte regiuni, astfel cã la nivelul întregii țãri se vor încadra în limite normale pentru aceastã perioadã. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 32 de grade, ușor mai ridicate în regiunile estice, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade.

Miercuri 24 august
Gradul de instabilitate atmosfericã va fi în diminuare, dar în zonele montane, precum și în regiunile sudice, sud-estice și centrale vor mai fi înnorãri temporar accentuate, în special în cursul zilei și local se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Punctiform se vor cumula cantitãți de apã de peste 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri, mai ales în prima parte a intervalului, în est, la munte și în extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, mai scãzute în zonele depresionare.

Joi 25 august
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri ziua la munte dar și în partea de sud și sud-vest a teritoriului, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime între 5…6 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe spații mici se se va semnala ceațã.

Vineri 26 august
Vremea se va menține predominant frumoasã. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza la munte, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în cursul zilei în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 5 grade în zonele depresionare ale Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe spații mici se se va semnala ceațã.

Fericire VaraVremea în Oltenița
La noapte
Gradul de instabilitate atmosfericã va fi ridicat și se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse, posibil moderate cantitativ, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.Temperatura minimã va fi de 18…19 grade.

Marți 23 august
Îndeosebi ziua, cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, posibil moderate cantitativ, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã, în scãdere fațã de ziua precedentã, se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade.

Miercuri 24 august
Gradul de instabilitate atmosfericã va fi în diminuare, dar în cursul zilei vor mai fi înnorãri temporar accentuate, favorabile averselor însoțite de descãrcãri electrice. Vântul slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 16…18 grade.

Joi 25 august
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Vineri 26 august
Vremea se va menține frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua și va slãbi în intensitate în cursul nopții. Temperatura maximã va fi de 28….29 grade, iar cea minimã de 14…16 grade, posibil ușor mai scãzutã la periferia orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 8 =

66 − 63 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie