Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 25-27 martie 2016

Vremea în țară
Vineri 25 martie

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține rece pentru aceastã datã. Cerul va Cu ploaiefi mai mult noros în sud-vestul teritoriului, unde va mai ploua, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul țãrii cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, dar numai cu totul izolat vor mai fi posibile precipitații slabe. Vântul va avea intensificãri, ziua, în est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2…3 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 11 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade. Se va produce brumã în majoritatea regiunilor.

Sâmbătă 26 martie

Valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât cele din ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în regiunile sudice și nord-vestice, iar spre searã și noaptea în cele nordice. Izolat se vor semnala ploi slabe, iar în zonele de munte și noaptea și în nordul extrem al țãrii, vor cãdea precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…6 grade în estul Transilvaniei și 13 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 3 grade. Se va produce brumã în nord, centru și nord-est, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului și numai pe arii restrânse în rest.

Duminică 27 martie
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, mai ales în cursul zilei, local în estul, centrul și sud-estul țãrii și izolat în rest. La munte și, trecãtor, în estul Transilvaniei și nordul Moldovei, vor fi și ninsori sau lapovițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…7 grade în Transilvania și Moldova și 13…14 grade în regiunile sudice și vestice, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade. Se va produce brumã în nordul, centrul și nord-estul teritoriului și pe arii restrânse, mai ales la deal, în rest.

Vremea în Oltenița
Vineri 25 martie

Vremea se va menține rece pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade. Noaptea este posibil sã se producã brumã.

Ploaie MartieSâmbătă 26 martie

Vremea se va menține rece pentru sfârșitul lunii martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul intervalului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Noaptea se va produce brumã.

Duminică 27 martie

Cerul va fi temporar noros și, trecãtor, mai ales ziua, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 67 = 75

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă structura “false aparenţe”? False aparenţe? Aparenţe autentice, adevărate? Internetul, …
Corespondenta la redactie