Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27 – 29 decembrie 2014

Sâmbătă, 27 decembrie
Vremea se va menține în general închisã și va continua sã se rãceascã. Cu precãdere în timpul zilei, va ninge în jumãtatea de est a țãrii și pe arii tot mai restrânse în rest. Pe litoral mai sunt posibile precipitații mixte și se mențin condițiile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, în jumãtatea sudicã a Moldovei, în Bãrãgan și în Dobrogea, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Maramureș și 4 grade pe litoral, iar cele minime se vor încadra, în general, între -8 și -2 grade.

Duminică, 28 decembrie
Vremea va fi închisã și se vor semnala ninsori, la început în regiunile sud-vestice, apoi acestea se vor extinde și vor Ski iarnacuprinde cea mai mare parte a țãrii. Excepție va face sud-estul, unde precipitațiile vor fi mixte și vor fi condiții de polei. În sud și sud-est, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, iar noaptea în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei și 6 grade în sudul litoralului, iar cele minime se vor încadra între -9 și -1 grad.

Luni, 29 decembrie
Valorile termice vor marca o scãdere mai accentuatã în timpul nopții, când vremea va deveni geroasã îndeosebi în centrul, estul și sud-estul țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare. În prima parte a zilei va ninge în regiunile sudice, centrale și estice, apoi doar pe arii restrânse, în sud-vest. Vântul va continua sã prezinte intensificãri, cu precãdere în cursul zilei, îndeosebi în estul, sud-estul teritoriului, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 grade în Transilvania și 3 grade pe litoral, iar cele minime între -15 și -6 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în Oltenița

Sâmbătă, 27 decembrie
Vremea va continua sã se rãceascã și se va menține în general închisã. Va ninge cu precãdere în timpul zilei, când și vântul va mai prezenta unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -5…-3 grade.

Duminică, 28 decembrieNinsoare
Vremea va fi închisã și mai ales spre searã și noaptea va ninge. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în a doua parte a intervalului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimã va fi de -3…-2 grade.

Luni, 29 decembrie
Valorile termice vor marca o scãdere mai accentuatã în timpul nopții, când vremea va deveni geroasã. Cerul va fi temporar noros și trecãtor, în prima parte a zilei, va mai ninge. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de -1…0 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 1 =

61 − 58 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie