Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27 – 29 decembrie 2014

Sâmbătă, 27 decembrie
Vremea se va menține în general închisã și va continua sã se rãceascã. Cu precãdere în timpul zilei, va ninge în jumãtatea de est a țãrii și pe arii tot mai restrânse în rest. Pe litoral mai sunt posibile precipitații mixte și se mențin condițiile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, în jumãtatea sudicã a Moldovei, în Bãrãgan și în Dobrogea, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Maramureș și 4 grade pe litoral, iar cele minime se vor încadra, în general, între -8 și -2 grade.

Duminică, 28 decembrie
Vremea va fi închisã și se vor semnala ninsori, la început în regiunile sud-vestice, apoi acestea se vor extinde și vor Ski iarnacuprinde cea mai mare parte a țãrii. Excepție va face sud-estul, unde precipitațiile vor fi mixte și vor fi condiții de polei. În sud și sud-est, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, iar noaptea în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei și 6 grade în sudul litoralului, iar cele minime se vor încadra între -9 și -1 grad.

Luni, 29 decembrie
Valorile termice vor marca o scãdere mai accentuatã în timpul nopții, când vremea va deveni geroasã îndeosebi în centrul, estul și sud-estul țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare. În prima parte a zilei va ninge în regiunile sudice, centrale și estice, apoi doar pe arii restrânse, în sud-vest. Vântul va continua sã prezinte intensificãri, cu precãdere în cursul zilei, îndeosebi în estul, sud-estul teritoriului, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 grade în Transilvania și 3 grade pe litoral, iar cele minime între -15 și -6 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în Oltenița

Sâmbătă, 27 decembrie
Vremea va continua sã se rãceascã și se va menține în general închisã. Va ninge cu precãdere în timpul zilei, când și vântul va mai prezenta unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -5…-3 grade.

Duminică, 28 decembrieNinsoare
Vremea va fi închisã și mai ales spre searã și noaptea va ninge. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în a doua parte a intervalului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimã va fi de -3…-2 grade.

Luni, 29 decembrie
Valorile termice vor marca o scãdere mai accentuatã în timpul nopții, când vremea va deveni geroasã. Cerul va fi temporar noros și trecãtor, în prima parte a zilei, va mai ninge. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de -1…0 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 7 =

4 + 4 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie