Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-29 februarie 2016

Vremea în țară
La noapte

Înnorãrile se vor accentua treptat în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în cele centrale, unde ploile, Branduse de munteîn general slabe cantitativ, se vor extinde ca arie. În Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor fi și sub formã de ninsoare. În restul teritoriului doar temporar cerul va avea înnorãri. Vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile minime vor avea valori de la -5 grade în estul Transilvaniei, pânã la 6 grade în sudul Banatului. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, din sudul și din estul țãrii, pe arii restrânse va fi ceațã.

Sâmbătă 27 februarie

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale la aceastã datã. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade în nordul Moldovei și 13 grade în sud-vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua slab, în centrul și sud-estul țãrii și pe arii restrânse în celelalte regiuni. La munte și cu totul izolat în extremitatea nordicã a țãrii, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, noaptea, în sudul Banatului și pe crestele montane. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceațã.

Duminică 28 februarie

Vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a țãrii, iar în regiunile intracarpatice valorile termice vor depãși cu mult mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade. În vest, nord-vest și centru, dar și la munte, cerul va fi temporar noros și spre sfârșitul intervalului va ploua pe arii restrânse. În zona montanã înaltã precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã și trecãtor ninsoare. În restul teritoriului, dimineața, dar mai ales noaptea, va fi nebulozitate joasã, local ceațã și izolat, posibil, burnițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Câmpia de Vest și pe crestele montane.

Luni 29 februarie

Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor în majoritatea zonelor, dar mai ales în cele sudice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. Cerul va avea înnorãri și va ploua în vestul, nord-vestul și centrul țãrii și pe arii restrânse în rest. În zona montanã înaltã precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificãri la munte, în sudul Banatului, dar izolat și în celelalte regiuni. Dimineața și noaptea, în sudul și estul teritoriului local va fi ceațã.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va fi temporar noros, iar vântul în general slab. Temperatura minimã va fi de 1…2 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.

Vreme caldaSâmbătă 27 februarie

Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în prima parte a zilei, când trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 9 grade, iar cea minimã de 4…5 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Duminică 28 februarie

Vremea se va încãlzi fațã de ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri și dimineața, dar mai ales noaptea va fi ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Luni 29 februarie

Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor. Cerul va avea înnorãri, iar în a doua parte a intervalului va fi posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

87 − = 84

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie