Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 28 februarie – 4 martie 2017

Vremea in tara
La noapte
Cerul va fi variabil, dar local în sudul și estul țãrii și izolat în restul teritoriului se va semnala ceațã sau Ghiocel Minunatnori joși. Spre dimineațã vor fi înnorãri și în vestul și nord-vestul țãrii, dar condițiile de ploaie slabã vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri la munte, precum și în Câmpia și Dealurile de Vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre -4…-2 grade.

Miercuri 1 martie
Vremea se va menține deosebit de caldã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri ziua în jumãtatea de vest a teritoriului, unde vor fi ploi, mai ales averse, iar spre searã și noaptea, parțial și în rest, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse. În zona înaltã de munte, trecãtor, cu precãdere în cursul nopții, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Izolat se vor cumula cantitãți de apã de 15…20 l/mp. Vântul va avea intensificãri la munte, iar local și temporar și în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de ziua precedentã în regiunile vestice, se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade. La începutul intervalului în regiunile extracarpatice local va fi ceațã.

Joi 2 martie
Vremea va fi caldã, deși temperatura aerului va marca o scãdere fațã de ziua precedentã în sudul, estul și centrul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei în sud-estul țãrii, iar dupã-amiaza și la începutul nopții în vest, centru și nord, unde izolat va ploua slab, iar în zona înaltã de munte vor mai fi fulguieli trecãtoare. Vântul va avea intensificãri temporare în zona de munte, precum și în nord-vestul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade în estul Transilvaniei și 15…16 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -3 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

Vineri 3 martie
Vremea va fi predominant frumoasã și caldã, chiar deosebit de caldã în regiunile sudice. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea unele intensificãri pe crestele montane, iar spre sfârșitul intervalului și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între -7…-5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6…7 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceațã.

Sambata 4 martie
Vremea va deveni deosebit de caldã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificãri pe crestele montane, precum și în regiunile vestice și estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 9…10 grade pe litoral și 19…20 de grade în vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -3 și 9 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, mai ales din sud și est, local se va semnala ceațã.

Flori FrumosVremea in Oltenita
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 3…5 grade. Spre dimineațã vor fi condiții de ceațã.

 Miercuri 1 martie
Vremea se va menține deosebit de caldã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceațã.

Joi 2 martie
Vremea se va menține caldã, deși temperatura aerului va marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei, dar condițiile de ploaie slabã vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Vineri 3 martie
Vremea va fi frumoasã și va deveni deosebit de caldã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, în creștere fațã de ziua precedentã, va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 2…4 grade. Noaptea vor fi condiții de ceațã.

Sambata 4 martie
Vremea se va menține deosebit de caldã. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab pânã la moderat, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 2…4 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie