Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 3-6 august 2016

Vremea in tara
La noapte
În Carpații Orientali și Meridionali, dar și în Moldova, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei și peVara-Caldura arii mai restrânse în Dobrogea vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. În restul zonelor cerul va deveni variabil, iar astfel de fenomene își vor face apariția izolat, la începutul nopții. Temperaturile minime se vor încadra între 14 și 24 de grade.

 Miercuri 3 august
Vremea va fi în general instabilã, îndeosebi în cursul zilei, în regiunile din jumãtatea esticã a țãrii, unde vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp și se mențin condițiile de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar pe ari restrânse va ploua slab. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de ziua anterioarã în regiunile estice și sud-estice, se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

Joi 4 august
Valorile termice diurne vor fi în creștere în cea mai mare parte a țãrii, vremea devenind cãlduroasã în zonele de câmpie și de podiș. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în zona montanã, unde pe arii restrânse, mai ales dupã-amiaza și seara, vor fi averse slabe și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, în cursul zilei, în sud-est. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 23 de grade pe litoral.

Vineri 5 august
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor și va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, izolat canicularã, la amiazã, în Lunca Dunãrii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri la munte, unde cu totul izolat, dupã-amiaza, vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei, în sud-vestul și sudul țãrii, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 24 de grade pe litoral.

Sambata 6 august
Vremea se va menține cãlduroasã, izolat canicularã la amiazã în Lunca Dunãrii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în zona montanã, unde doar izolat vor fi ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei, în sud-vestul și nord-vestul țãrii, iar spre sfârșitul intervalului în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 24 de grade pe litoral.

Vremea in Oltenita
La noapte
Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura minimã va fi de 19…21 de grade.

Vremea_AugustMiercuri 3 august
Vremea va fi în general instabilã în cursul zilei, când vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Noaptea cerul va fi variabil. Temperatura maximã, în scãdere fațã de ziua anterioarã, va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 17…18 grade.

Joi 4 august
Vremea se va încãlzi ușor, devenind cãlduroasã la amiazã, astfel cã maxima termicã va fi de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 17…18 grade, ușor mai scãzutã la periferie.

Vineri 5 august
Vremea va fi predominant frumoasã și cãlduroasã la amiazã, iar maxima termicã se va situa în jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 17…19 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Sambata 6 august
Vremea se va menține cãlduroasã la amiazã, iar temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 8 =

80 + = 81

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie