Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 3-6 iunie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã Pisicute varaduratã ale vântului, în nordul, centrul și nord-estul țãrii și pe arii restrânse în vest și în sud-est. Mai ales în regiunile rãsãritene, ploile vor avea și caracter torențial; local, cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și punctiform, în Moldova și zona Carpaților Orientali, 40…50 l/mp. Izolat va cãdea grindinã. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 17 grade.

Vineri 3 iunie
Vremea va fi, în continuare, în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în estul și sud-estul țãrii, la deal și la munte și local în restul teritoriului. Izolat vor fi cãderi de grindinã, iar în jumãtatea de est a țãrii, cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp și izolat 50 l/mp. Temperaturile maxime, apropiate de mediile climatologice specifice perioadei în vest și sud și sub cele normale în rest, se vor încadra între 16 și 26 de grade. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 9 și 15 grade.

Sâmbătă 4 iunie
În jumãtatea de sud a țãrii și în zonele montane aferente, vremea va rãmâne în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta, mai ales în cursul zilei, prin averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat cantitãți de apã mai însemnate și cãderi de grindinã. În jumãtatea de nord, înnorãrile vor fi temporare, iar fenomene specifice instabilitãții se vor semnala pe arii restrânse, cu precãdere în regiunile vestice. Temperaturile maxime, ușor mai scãzute decât cele normale pentru aceastã perioadã, vor fi cuprinse între 19 și 26 de grade. Valorile termice minime vor fi de la 7…8 grade în estul Transilvaniei, pânã la 17 grade în nordul litoralului.

Duminică 5 iunie
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, va cãdea grindinã și cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Astfel de manifestãri, în regiunile sudice și de rãsãrit, unde valorile termice diurne vor marca o creștere, fațã de intervalul precedent, se vor semnala cu precãdere în orele serii și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

Luni 6 iunie
În sudul și în estul țãrii, la deal și la munte și pe arii restrânse, în celelalte regiuni, cerul va avea înnorãri, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va avea intensificãri locale. Regimul termic, mai scãzut decât cel normal al acestei perioade, se va caracteriza prin maxime cuprinse între 20 și 26 de grade și minime de la 5….6 grade în depresiunile Carpaților Orientali, pânã la 16…17 grade pe litoral
.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 13…15 grade.

Piscina cu catelusVineri 3 iunie
Vremea va fi în general instabilã. Temporar, mai ales dupã amiazã și în prima parte a nopții, vor fi înnorãri accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi 24…25 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade.

Sâmbătă 4 iunie
Vremea se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, vor fi averse, posibil, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât cea normalã pentru aceastã perioadã, va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade.

Duminica 5 iunie
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã, în creștere ușoarã fațã de ziua precedentã, va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade.

Luni 6 iunie
Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, vor cãdea averse, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =

89 + = 91

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie