Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 30 ianuarie – 2 februarie 2016

Vremea in tara
La noapte

Cerul va avea înnorãri și temporar vor cãdea precipitații, în general slabe cantitativ, local în sud-est și în Sunny_Winterzonele de munte și izolat în rest. La munte vor predomina ninsorile, în Maramureș, estul Transilvaniei și în Moldova vor fi ploi, dar trecãtor și lapovițe sau ninsori, iar în rest va ploua. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5…-4 grade în nordul Moldovei și 5 grade în sud-vestul teritoriului. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceațã.

Sambata 30 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate fațã de cele normale pentru sfârșitul lunii ianuarie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în Transilvania și 12 grade în zonele deluroase din nord-estul și sud-vestul țãrii, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. În cursul zilei, cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief, unde se va semnala nebulozitate joasã și ceațã, izolat persistentã, asociatã trecãtor cu burnițã. Noaptea, vor fi înnorãri temporare și vor cãdea precipitații slabe, predominant ploi local în nord-vestul țãrii, iar în rest va ploua izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în special pe crestele montane.

Duminica 31 ianuarie

Vremea va fi caldã pentru aceastã perioadã, în special în sud-vestul și nord-estul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiuni și 6 grade pe litoral. În vestul, centrul și nordul țãrii, cerul va fi mai mult noros și vor cãdea precipitații, predominant ninsori la munte, unde izolat se vor cumula 15…20 l/mp și mixte, trecãtor, în regiunile nordice și centrale. Izolat vor fi condiții de polei. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, dimineața va mai fi ceațã și, trecãtor, burnițã, mai ales în sud, iar noaptea va ploua pe arii restrânse. Vântul va deveni moderat, cu intensificãri în special pe crestele montane, unde zãpada va fi viscolitã.

Luni 1 februarie

Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã perioadã, mai ales în sudul și vestul țãrii. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, unde temporar va ploua, la munte vor predomina ninsorile și, trecãtor, în nord, vor fi precipitații mixte. Izolat vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri pe crestele montane, unde zãpada va fi viscolitã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în nord-vest și 15 grade în sud, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, mai ales din vest, sud și sud-est, se va semnala ceațã.

Marti 2 februarie

Vremea va fi cu mult mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã în toatã țara. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat și trecãtor va ploua slab, în nord-vest și la munte. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nord-vest și 18…19 grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, local va fi ceațã.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi temporar noros și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 0…2 grade.

Sambata 30 ianuarie

Cerul va avea înnorãri, iar dimineața, dar mai ales noaptea, va fi ceațã și, trecãtor, burnițã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 4…5 grade, iar cea minimã de -1…0 grade.

Cald iarnaDuminica 31 ianuarie

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã, astfel încât temperatura maximã va fi de 5…7 grade, iar cea minimã de 1…3 grade. În primele ore ale zilei se va semnala nebulozitate joasã și vor mai fi condiții de ceațã și, trecãtor, burnițã, apoi cerul va deveni variabil, dar se va înnora treptat pe parcursul nopții, însã condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

Luni 1 februarie

Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind cu mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab și moderat.

Marti 2 februarie

Vremea va fi cu mult mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − = 14

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie