Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 30 octombrie – 2 noiembrie 2014

După data de 30 octombrie, vremea se va încălzi uşor şi treptat de la o zi la alta, astfel că maximele diurne vor ajunge în a doua parte a intervalului de referinţă la 14…15 grade, în medie, reprezentând valori uşor peste cele normale pentru începutul lunii noiembrie.

Semnificativ va fi saltul în privinţa regimului termic nocturn, minimele ajungând la valori peste cele climatologic specifice perioadei, cu minime, în medie, de 6…8 grade.

Joi, 30 octombrie 2014
Toamna_in_lumeVremea se va încãlzi ușor în regiunile extracarpatice, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale în aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud și sud-est unde, mai ales ziua va ploua slab, pe arii restrânse în Oltenia și în Muntenia și cu totul izolat în Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade. Dimineața și noaptea, pe spații restrânse în zonele joase de relief se va semnala ceațã.

Vineri, 31 octombrie 2014
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, dar cu precãdere noaptea, în zonele joase de relief, local se va semnala ceațã sau nebulozitate stratiformã asociatã izolat cu burnițã sau ploaie slabã. Vântul va prezenta intensificãri temporare în Moldova, Bãrãgan și Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade.

Sâmbătă, 1 noiembrie 2014
Cerul va avea înnorãri temporare, iar în zonele joase va fi ceațã, pe arii restrânse dimineața și local noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime, în scãdere ușoarã fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii, vor fi cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 14 grade, doar izolat, în Oltenia, iar cele minime între -6 și 5 grade.

Duminică, 2 noiembrie 2014
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, însã mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase local va fi ceațã sau nebulozitate stratiformã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade, mai coborâte în depresiuni spre -6 grade

Vremea la Oltenița

Joi, 30 octombrie 2014
Cerul va avea înnorãri și trecãtor, în prima parte a zilei mai sunt posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade. Spre dimineațã, îndeosebi în zona preorãșeneascã, vor fi condiții de ceațã.

Vineri, 31 octombrie 2014
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în creștere fațã de intervalul anterior, se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade. Noaptea vor fi condiții de ceațã, posibil asociatã cu burnițã.Ghinde

Sâmbătă, 1 noiembrie 2014
Vremea se va rãci ușor fațã de ziua precedentã, valorile termice devenind mai coborâte decât cele normale pentru începutul lunii noiembrie. Astfel, temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Duminică, 2 noiembrie 2014
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã sau nebulozitate stratiformã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 33 = 39

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie