Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 5-8 aprilie 2016

Vremea în țară
La noapte

Cerul va fi variabil în nordul, centrul și nord-estul țãrii, în primele ore ale nopții, iar spre dimineațã în Primavara Muntevest și nord-vest și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime, mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã, vor avea valori de la -1…0 grade în estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumã, și 15 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase, în special în Lunca Dunãrii, vor fi condiții de ceațã.

Marți 5 aprilie

Vremea va continua sã se încãlzeascã, pânã la valori cu mult mai ridicate decât mediile climatologice, specifice perioadei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 10…11 grade pe litoral, pânã în jur de 28 de grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2…3 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare. Pe arii restrânse la munte și izolat în regiunile nordice și de nord-est, mai ales dupã-amiaza și seara, vor fi averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, iar în cursul zilei și în nord-vestul țãrii și în deltã. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceațã.

Miercuri 6 aprilie

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã cu temperaturi maxime de la 12 grade la țãrm de mare – în zona deltei, pânã la 28…29 de grade în extremitatea sud-vesticã și de sud a țãrii și minime, în general, între 4 și 14 grade. Cerul va fi mai mult senin cu înnorãri spre searã și noaptea, în jumãtatea de nord, când, pe arii restrânse în zonele montane și izolat în rest, vor fi averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va mai avea unele intensificãri în Delta Dunãrii și pe crestele montane, iar în celelalte regiuni va sufla slab pânã la moderat.

Joi 7 aprilie

Vremea va fi deosebit de caldã, pentru prima decadã a lunii aprilie. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zonele de deal și de munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse slabe de ploaie și descãrcãri electrice. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Noaptea, înnorãrile se vor accentua în jumãtatea sud-vesticã a țãrii, însã ploile vor fi prezente pe suprafețe mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri, mai ales în a doua parte a intervalului, în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14…15 grade în nordul litoralului și 30 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime între 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade în Dealurile de Vest.

Vineri 8 aprilie

Deși valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii, acestea se vor menține mai ridicate decât cele ce ar fi normale, pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi temporar noros și va ploua, în general slab, local în jumãtatea vesticã a țãrii și izolat în cea de est. Ploile vor avea și caracter de aversã și se vor semnala descãrcãri electrice. Îndeosebi în cursul zilei vântul va avea intensificãri în toate regiunile, iar pe crestele montane va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va fi mai mult senin și vântul, în general slab. Temperatura minimã va fi de 6…8 grade.

Parc-PrimavaraMarți 5 aprilie

Vremea se va menține frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi senin, cu înnorãri trecãtoare dupã-amiaza și seara. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Miercuri 6 aprilie

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, cu o temperaturã maximã de 27…28 de grade și o minimã de 10…11 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla în general slab.

Joi 7 aprilie

Vremea va fi deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în a doua parte a nopții, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

Vineri 8 aprilie

Deși valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã, acestea se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții ca trecãtor sã plouã slab. Vântul va avea intensificãri, mai ales în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

77 + = 82

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie